Predža Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Sveiki, man tāda problēma, es uzinstalēju IPB forumu, itka viss ok, instalacijā nekadus erorus neizmet, bet kad gribu iet iekšā forumā tad izmet šo: Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\AppServ\www\forum\cache\skin_cache\cacheid_3\skin_global.php on line 42 Nezinu ko darīt, agrāk statiem meta fatal erroru, tad izmainiju dažas lietas php.ini un viss aizgāja, bet tagad tiešām nezinu ko darīt, ceru uz palīdzību. p.s. Esmu izmēģinājis dažādas IPB foruma versijas: 2.1.6.; 2.3.3.; 2.3.4, etc.. uz visām met to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\AppServ\www\forum\cache\skin_cache\cacheid_3\skin_global.php on line 42 Tu esi līdis: C:\AppServ\www\forum\cache\skin_cache\cacheid_3\skin_global.php Atver caur notepad failu: skin_global.php un izlabo lai 42 rindiņa strādātu! Vai kkur citur ir php kļūda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predža Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 neesmu nekur līdis, bet nu rindiņa izskatās šādi: <form action="{$this->ipsclass->vars[''board_url'']}/index.{$this->ipsclass->vars[''php_ext'']}" method="post"> varbūt zin kāds ko tur jālabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now