Jump to content
GIGN Forum

Jautājums Par Skrīniem Un Demkām


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Po defu f5 ir poga ar kuru ņem skrīnus, bet man nekur tie skrīni neparādās... Man ir kaut kādi divi aizvēsturiski skrīni un tie kurus es cītīgi centos saglabāt šodien, kur es ar sniperu krušīju nemaz nav. Kur viņi varētu būt jo itkā nostrādā tā skrīna paņemšana jo uz mazu brīdi bilde noraustijās piespiežot f5.

Vēl interesē kā palaist demkas. Nokopē no gigna un kur jāiekopē un kas jāraksta consolē.

Pladies! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Pa default, uzņemto bilžu formāts būs *.psd, tātad atvērt varēs tikai ar Adobe Photoshop.

Lai uzņemtu normālas *.jpg formāta bildes, konsolē ieraksti "bind F5 jpeg".

Bildes saglabājās (ja nemaldos):

..\Steam\steamapps\steam_login_niks\team fortress 2\tf\screenshots\

*.dem failu iemet tf folderī, un konsolē raksti viewdemo/playdemo demo_nosaukums.dem

EDIT: cash^, ok!

Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

Demo: nospied Shift + F2. Tur būs iespēja browsēt demo atrašanās vietu, tāpēc ir vienalga, kur saglabā. Hotj uz desktopa.

janci, nesaki tikai. Var atvērt arī ar citām programmām, piemēram, Quicktime.

Link to comment
Share on other sites

Karoch ljoti interesants gadiijums. Viss iespeejamais ir izmantots, bet tomeer skriinu nav varbuut kaads var ietekt veel kaut ko!?

Esmu izmantojis, bind f5 jpeg, bind f5 screenshot, esmu paarbaudiijis vai screenshot folders nav read only, nomainiiju cfg kuru dabuuju no Teddy. Vairs neatceros, ko esmu dariijis, bet skriinu kaa nav taa nav.

+ Demkas man ari neeiet. Esmu iekopeejis demku tf mapee, nomainiijis nosakumu, bet palaist vinju nevar ne ar playdemo ne ar viewdemo, ka arii nevar palaist noraadot atrashanas vietas. Taa arii kaut kaada fucking mistika taapat kaa ar skriiniem! :pizdiblee:

Itkaa ar Teddy attieciibaa uz skriiniem visu izmeegjinaajaam, un domaajams, ka vairs neviens neko praatiigu nevarees ieteikt, bet meegjinaats nav zaudeets :)

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

lolīti, nafig tu skrīnšotiem raksti nepareizus bindus konsolē? screenshot komanda nesaucas screenshot, bet gan snapshot "bind f5 snapshot". Bet neraksti kaut kādus leimus bindus, ieej iekš controls un uzliec tur pogu "take screenshot" un viss būs labi.

kas attiecas uz demo, tad tos visforšāk ir palaist konsolē ierakstot "demoui" un tad darbojoties ar demo. Ja ir kāda demka, kuru tu nevari palaist, visticamāk, ka tā ir ierakstīta kādā vecākā tf versijā un patlaban neiet. Gandrīz pēc katra valves apdeita, iepriekšējās versijas laikā rakstītās demkas nevar noskatīties.

lai notestētu vai vispār tā fīča strādā, ieraksti kādu jaunu demku un mēģini to noskatīties.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...