JimBugA Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Nu ko taads klusums? es ir back Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 viss notiek, leveļi lēnām aug līdz ar abilitijiem, kopumā fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIROL_aPPLE Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Izskatās interesanti, šodien novilkšu. Bezmaksas, drošvien, būs līdz kaut kādam datumam. nop Bezmaksas ir un paliks! sistema liidziigi ka RS - i bezmaksas speletaji un pa naudu liidziigi member!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 sistema liidziigi ka RS - i bezmaksas speletaji un pa naudu liidziigi member!!! Nop, RS ir pavisam savādāk. RS par naudu tev dodas priekšrocības spēlē, savukārt BFH nekādu priekšrocību spēlētājam nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 kr4 kads sito vel spele ? es pa retai reizej.... pfff sodien par brinumu kaut ko jaunu uzinaju, mani novaca savejais ar masinu braucot saspieda pret lidmasinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now