Jump to content
GIGN Forum

Battlefield Heroes

RiSKS
 Share

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es ar Jimbugu jau no vakardienas bombijam pa hārdiem. Spēlējam Royal pusē ar nikiem - AinCizz un Jimbuga.

Edit.

Spēle būs par brīvu visu laiku, tur var iegādāties par naudu tikai tādas lietas, kas nedos nekādas priekšrocības, kā teiksim savādākas drēbes, utt.

Edited by Nak3D

Ok paspēlēju šo....

un varu vien pateikt:

Šis sūds SMIRD DIRSU! Nu labi, kad iespēlējas un nopērk normālas mantas ir ok :)

Šeit uzskaitīti mani pirmie iespaidi:

+ stilīga grafika, laigan protams tiek kopēts tf2

- jūtams ļoti spēcīgs disbalanss nav tik traki

- cik sapratu klases jau reāli mainīt nevar. Ja komanda sūkā no sākuma, tad sūkās līdz galam.

- matchmeikeris feilo (mani pirmajos levelos iemeta pie kaut kādām mega papām kurus vispār nebija iespējams nošaut, jo tiem bija laikam visi krutie apgreidi un labākās bandages) Visus raundus papisām pāris minūšu laikā. edit: vēljoprojām dažreiz gadās.

- ideja par līdznesamām bandagēm vispār smird jau saknē. Tam ir domāts mediķis. bandages izrādās breiko ja iešauj. Ir ok.

- Spēlēju ar gunner klasi. Pirmais iespaids - smagi smird. Pirmie ieroči: Ar smg jāber stundu pa pretinieku vislaik trāpot un tas nemirst. Otrais ierocis kaut kāds shotgun or smth kurš ir derīgs tikai tad, ja pretinieki tev taisnā līnijā skrien virsū( te protams arī jāņem vērā, ka man aims sūkā) edit: nopērkot normālus ieročus viss rullē.

- Tank buster - prettanku rocketlauncheris. Pa tanku jātrāpa laikam piecas reizes. lol? patrennējoties var novākt arī ar divām.

- Rojali vienmēr zaudē. :) Nezinu kapēc. Izspēlēju kādus 20 raundus - 1 uzvara, 19 zāģi(tā pati uzvara knapi ar 1:0) kā kuru reizi. Pēdējā laikā izdodas arī vinnēt.

- lidmašīnas vadība smird un nav reāli vispār kādu atrast/nošaut.

- snaiperiem miljons vietas kur noslēpties un snaiperenes šaušanas ātrums ir vispār lol. Paņēmu Soldier skillu - wh uz 5 sek. Viss kārtībā. :)

Varu teikt, ka šis ir smagākais "Pay or suck" variants kādu esmu redzējis. Tāda sajūta, ka no leģendārās battlefield sērijas ir izņemts viss foršais un kas palicis - Battlefield heroes. edit: ar tankiem braukāties ir forši. :)

Ir labs- protams nekas tuvu tf2 nav, bet paloloties var....

Speeleeju ar knife commaando- stealthaa tiec pe pretinieka un tad hujaarii ar nazi,iesleedz sprinut un skrien pakalj kad beeg, ja nenovaac tad var meeginaat ar pistoli piebeigt. Veel forshi miinas meeetaat :)

Veel comando var ar snipereni, bet nu tas iipashi interesanti nav.... kaa jau visaas speelees seedi un shauj.....

Un veel comando bija taktika ka ar 2 pistoleem iet- ar vienu salaadee no tuvuma, ar otru piebeidz, tipa ir effektiigaak kaa ar nazi....

Bet nu vispaar taada lol speele un nekas vairaak :) Paareejaas klases iisti neesu iemeegiaajis :P Bet taa pat skaidrs ka kkur peec kaadas nedeeljas apniks bet nu paspeleet jau var, un ietesteet visas klases

Kautka uzspiezot uz ''play now'' man parada sito

The Battlefield Heroes Updater should be starting your game soon. If you need to, follow the instructions below (Firefox and IE only) to install the Heroes Launcher Plugin.

ZB, netieku savā accountā vairs. Uzmet šito un vso! Visi lvl pagalam :(

*

We need to verify your Email!

In order to login to the Battlefield Heroes website your email address must be verified. If you did not receive the account verification email you may request a new account validation email.

:(

*

We need to verify your Email!

In order to login to the Battlefield Heroes website your email address must be verified. If you did not receive the account verification email you may request a new account validation email.

Iečeko savu meilu! Man bija tas pats

Paspēlēju ar Soldier nedaudz. Iepatikās vairāk kā Gunner. :)

Arī vairāk vinnēt sanāca(laikam pretī baigie nūbi bija)

Mani "varoņi"

Gunner Oddish

Soldier Oddish

Commando vēl nav

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...