aGGy^ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Gribēju apvaicāties , kā tieši strādā cs.gign.lv sistēma kad serveris ir pilns , bet ienākot cilvēkam kuram ir reģistrēts niks viens no servera spēlētājiem tiek izmest automātiski . Tātad jautājums ir sekojoš ka tiek veikta izvēla kurš tiek mests arā ? Arā tiek mest pēdējais ienākošais vai vnk uz labu laimi ? - Man ierosinājums būtu mest arā pēdējo ienākošo vai cilvēku ar sliktāko rezultātu . [Ja protams tas jau tā nav] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 GIGN'ā tiek izkikots spēlētājs, kurš serverī ir iegājis pēdējais. Rekur ir līdzīgs plugins, ja Tev vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Janci, man gan tā neliekās. Man liekas, ka GIGNā ir tā, ja ienāk reģistrēts spēlētājs tad izmet to spēlētāju kuram ir vissmazāk laika pavadīta uz servera, nu mazāk stundu/minūšu.. bet varbū kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 entw, nu bet jancis tiesi to ari pateica tikai laiku jau nenem no psycho statiem, bet no laika cik cilveks pavada serveri (in-game)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Kiwix, ar Janci vakar izrunājāmies par šo tēmu, un kā redzu Tu, mani arī nesaprati, es biju domājis, nevis tā kā es ienāku pēdējais serverī, man nospēlētas kādas 3minūtes tajā mapē, mani arī pirmo kikos, bet es biju domājis, kiko to kuram ar to niku viņa, ir vissmazāk nospēlēto stundu skaits, iekš statiem. Nē nu es kļūdos, laikam tad jau ir kā Jancis teica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chokeeeeeee Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Man liekas ka tas jav tā ir. Jo visos serveros kuros esmu redzējis tā ir. Nezinu par Gignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nē tač' cik reizes jāsaka..viss iet pēc tāda principa , tu iekonektējies serverī pavadi tur ~1min a visi pārējie jau sen kādas 10min spēlē,tad kādam reģistrētajam connectējoties tu tiec vnk izkiktots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now