macho Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 macho - kaadeelj tu skaties piemeeram hokeju ,ja vari veelaak internetaa paskatiities rezultaatu ? Man shkjita ,ka vinjsh grib pats nokrakot swds.dll nevis dabuut jau nokrakotu failu .Man shaadi iznaakumi pilniigi neliekas vienaadi ,shokeejoshi ,ne ? lol. Labs saliidzinaajums - man arii krakot kaut kaadu failu liekas tikpat interesanti kaa skatiities sporta speeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 LOL. iemaciit VINJAM PASHAM nokrakot to failu? es diez vai pat par ~Ls 500 uznjemtos kaut ko TIK neiespeejamu thats true Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 thats true nu ,protams ,ka taisniiba Es tikai meegjinaaju saprast par ko vinjsh grib maksaat. Maksaat par nokrakota faila iedoshanu man liekas nelogjiskaak kaa maksaat par iemaaciishanu nokrakot failu ,bet izskataas ,ka nevajadzeeja censties domaat logjiski . Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 vinja domaas nav logjikas, galu gala vinsh ir dabas briinumu gariigais teevs Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Bet nu es teiktu ka ar DB gariigaa teeva pienaakumiem vinsh tiek galaa teicami, ja ne izcili Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 ta ir mana galvena azote esmu ista mistika, es pat stundas kad aizmiegu izskatas ta itka es macitos a skolotaja to nepaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nozheelojamaas nieciibas - juus jau esat aizmirshushi (kas atceraas, runa neiet par k-kaadiem r&r un menjkaam) visuvareno ChordG un vinja sapnjus par kosmisko biologjiju? :curse: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nozheelojamaas nieciibas - juus jau esat aizmirshushi (kas atceraas, runa neiet par k-kaadiem r&r un menjkaam) visuvareno ChordG un vinja sapnjus par kosmisko biologjiju? :curse: kas tad vinju neatceraas Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) saku uzreiz 30 ls! ES ZIEDOSHU SAVU MAZO DISKETIITI SWDS.DLL KRAKOTAA FAILA! savs mirc kanaals! un paraadiishu vietu kur vari mu serveri uztaisiit Edited July 23, 2005 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 saku uzreiz 30 ls! ES ZIEDOSHU SAVU MAZO DISKETIITI SWDS.DLL KRAKOTAA FAILA! savs mirc kanaals! un paraadiishu vietu kur vari mu serveri uztaisiit par mu serveri es ari zinu, bet sql es nevaru uzstadit ta ka tajos zimejumos paradiits =[ man pirmspedeja use pasword domain pilnigi tukss jaatstaj lai instal butu a ta man liekas nevajdzetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 es tev saliksu sql 30 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 es nomazgaashu traukus pa 10 ls.... aaa un suni pabaroshu ar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 (edited) njaa... cilveekam naudu nav kur baazt kaa uztaisiit mirc serveri.. Edited July 25, 2005 by frenzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 palidziba ir 2 variantos kur vajag siiki un saitos viss neizdodas ja kada neparedzeta problema. 1 man vajag mirc uzzinat ka savu kanalu sataisiit, 2 CS MU serveri sataisiit cs servera taisisana ar failu swds.dll problemas man nezinu ka tiesi jakrako 1) uz chat.delfi.lv un irc.lv komanda: /cs register #chans parole raksturojums (piem. ahuuns chans) 2) http://forum.ragezone.com - tur pieregistreejies un dabuusi par mu serveriem veselu kaudzi infas. 3) http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=15524 - nowon cracks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Gariks visiem vieglu peljnju izbojaaja!! Nost ar Garikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Tāds es esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now