Charlz Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 vakar mani uzrunaaja steam "draugs" nometot linku.. taa kaa juuzoju antivirusu, nebaidiijos no viirusiem un nochekoju, kas tur ir - nokachaaju arhiivu, atveeru, palaidu - nekas nenotika, antivirus arii neko neteica.. domaaju fufelis.. BET! peec briizha, steam prasa kkaadu reloginu (diemzheel skriinu neuztaisiiju), tad arii sapratu, ka nu ir ziepes. paroli, protams, nerakstiiju, izdzeesu steam folderi un paarinstaleeju steam'u, bet ielogoties jau vairs nevareeju.. attaisiiju epastu uz kura reghistreets bija steam akaunts - tur man divi meili, ka slepenais jautaajums un kontakt-epasts veiksmiigi nomainiits.. taakaa uzmanaties no shaadiem gadiijumiem. gribeeju pajautaat, vai neviens cits no vinja draugiem neko liidziigu nav sanjeemis? cik redzu jamajam tur vairaaki gign'a speeleetaaji ir draugos.. ja kaads paziist personiigi - varat iedot bietee, vai pazinjot man, kas par fruktu un kur dziivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Jau zinām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 akauntu atguvu, jo pats biju pircis un man bija visa nepiecieshamaa infa. kaa jau kaads rakstiija - inbox meils suukaa, gmail'aa viss notika momentaali reaali kaadas 3 dienas no kuraam 1 deelj taa, ka biju noraadiijis nepareizo akaunta vaardu TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts