rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 kāds izveido steam forumā diskusiju pa šo problēmu! kā arī iedod stīmam BIG FAT FUCK YOU no manis pa to, ka nespēj savest kārtībā to sūdu. tas nav normāli, ka tie meili nenāk! pedāļ drošvien tik cer, ka nosper vēl vairāk un cilvēki pirks vien jaunas un jaunas spēles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 lol, jūs saspiedušies or smthn, es novilku to rar failu, atraroju paskatos nosaukums photo....EXE, kā var atvērt ko tādu??? GL ar atgūšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Raksti iesniegumu policija. Varbut atradis to chali tad sudi vinam bus leili. JA vinsh nav pro no Krievijas un darbojas no LV un ar savu ip adresi, tad vinam pizda. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ja RAT's tad ar Virutal Machine, jaskatas kur connection iet, un tad ņemt priekša Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Uj Jums te galīgi švaki pa brīvdienām iznācis. Paldies dievam, ka es nebiju mājās jo moš zem grāda arī atvērtu to sūdu ja viņš nāktu no JimBugas. GL atgūt atpakaļ accountus! Edited June 22, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Negribu savu virtual machine sachakaret! Klau - tu vari ar sysinternals tooliem paskatities, kadu failus tas proces aiztiek, kur vinsh sevi iebazh, kadas izmainas uztaisa registra + palaid wireshark un paskaties, ko vinsh dara. Vai kada mirc kanala suta datus vai kaa.. Vispar jaiet uz menteni. Droshvien taja exe faila viss ieksah salikts ka kontaktet autoru. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Tas exe ir asd.exe spyware. Ari liekas, ka injice sevi steam.dll ieksa. uz sitienu tas ir viss, ko varu pateikt. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Uz virtual machine neizdevās pārbaudīt, jo tā zaraza tur atsakās strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Bled ja tev labs draugs kko tādu sūta moška nepievērsīsi uzmanūbu tam??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 ir nice...klasesbiedram aizmirsu pateikt un šim ar savāca... fck'in ei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3dx9 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 irc.lv jāgaida lielā izpārdošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Skatos serveris ir tāds patukšāks Karoche tam, kurš to izdarīja būs šitā!!! Edited June 22, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Šaubos, ka maz ir sazagti tie akaunti, tagad pa lēto viņus tirgos uz katru stūri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Labāk, ka nav ne viena drauga, kas varētu atsūtīt kādu huiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Izēduši serveri, maitas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 lūdzu kāds pa šo uzraksta steam forumā kā arī pasakat viņiem, lai sāk ko darīt vēstuļu sakrā vai vnk palīdz atgūt. nepieņemami no šo puses. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 NU paga, bet steama vini redz, ka tev nosutija tadu vestuli? Tad ar to nepietiek ka ar pieradijumu? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 bļe, ja draugs sūta, tad parasti uzraksta kas tas ir, nevis iemet kaut kādu aizdomīgu pliku linku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Beefs nejau tas. mēs nevaram ar viņiem nekādi sazināties! tev jāizveidot jauns support accounts, lai ko ar šiem sabarizētu. es izveidoju divus un uz nevienu jau kādas 6 stundas nekas nav atnācis - nu appstiprināšanas e-pasts. te vienam pagājušas 2 nedēļas un nav neko dabujis. ja varētu ar šiem sazināties, tad jau es te neko nedrukātu, bet redz ka nevar... samuray - nope...man čomam ar nospēr...jo es ar radom citreiz aizsūti un cilvēks uzticas...bļin man nevienā brīdi neienāca prātā, ka jimbuga ko spertu kā arī manam čomam, ka es spertu...kāds iekš random ko rakstīt , tad jā - naxranizētu.. Edited June 22, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jimbuga, man pohuj, kas to sūta, es automātiski redzu, ja tā būtu bijusi bilde, tad būtu rādījies exe ikonas vietā, bildes miniattēls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Visus no irc.lv nosist, tajā skaitā gather un gamer stīma pārdevējus, aiz tā visa slēpjas pāris krievi, kas pārdo zagtus stīmus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Piezvani viniem. Jabut kaut kur support numuriem. Zvani pa telefonu. Tad parasti viegli sabazaret, jo vini uzticas. Un paprasi, ka saviem draugiem palidzet ari. Lai jimby uzzvana! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Es pienemu, ka sito jus jau meginajat https://support.steampowered.com/kb_article...=4988-DHXV-7272 ai nu laiakm jataisa support account. Bet vajag visu kartigi aprakstit un jamegina lidz viniem jaizzvanities, ja nekas nesanak! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Telephone: 425-889-9642 FAX: 425-827-4843 Postal address: PO BOX 1688 Bellevue, WA 98009 bet augstāk speciāli norādīts, lai sazinās caur to support tehnisko... pff..e-pasts pa lost account ar nepienāk. tad caur secret queastion tiktu cauri. LOL. čoms tiko saka - wtf? tu spēle css? Edited June 22, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Bļed man sūdus parasti draugi nesūta, ok? Edited June 22, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now