^DrakE^ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Sveiki, kaa var palaist reforce??? Lasiiju ka tas uzlabo CS fps? Luudzu atsauciibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 fps tas neuzlabo bet tas safixee problemu ja tev ir 60fps un ekraans raustaas un acis saak peec stundas saapeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westcoast Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Un kas tad piemeram uzlabo fps? Esmu lasijis ka ar kautkadm grafikartes paarsteleshanam varot panaakt 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 fps tas neuzlabo bet tas safixee problemu ja tev ir 60fps un ekraans raustaas un acis saak peec stundas saapeet nu jaa bet kaa to reforce uzlikt?? man ir 60fps nemainiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Sveiki, kaa var palaist reforce??? Lasiiju ka tas uzlabo CS fps? Luudzu atsauciibu 1. noskaidro uz cik hz tev velk monitors 2. ieej reforce, sameklee savu active monitor 3. sameklee uz kaadas grafikas tu speelee 640x480, 800x600..... un tur pie katras izksjirtspeejas ir attieciigi HZ ( tur buus raxtiits Frequency ) un tur ieraxti 100, ja tev velk tik daudz. 4. Kr4 ja kkas nestraadas raxti, es tev paliidzeeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 vispar jau ar roku nekas nav jaraksta, pilnigi pietiek izveleties savu aktiivo monitoru un nospiest OK or smthin liidziigu apakshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 1. noskaidro uz cik hz tev velk monitors 2. ieej reforce, sameklee savu active monitor 3. sameklee uz kaadas grafikas tu speelee 640x480, 800x600..... un tur pie katras izksjirtspeejas ir attieciigi HZ ( tur buus raxtiits Frequency ) un tur ieraxti 100, ja tev velk tik daudz. 4. Kr4 ja kkas nestraadas raxti, es tev paliidzeeshu MOnitors 75hz. saproti tur tas joks ka es nezinu kaa var ieiet reforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 vispar jau ar roku nekas nav jaraksta, pilnigi pietiek izveleties savu aktiivo monitoru un nospiest OK or smthin liidziigu apakshaa Worm pasaki kur un kas jaapsiez lai tiktu pie active desktop?? man nekad nau bijusi saskarsme ar shaadaam probleemaam.. tapeec es nezinu kaa tur tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 vispar jau reforce nav nekur pasleepts zem windozes, bet gan ir atseviskja programma ko tu vari ar googles palidzibu uzrakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 drake, man truuxt drosmes tev kko staastiit, Izmanto google.lv ieraxti ReForce download, iedos tev akaud lapu tur un tad noka4aa vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 vispar jau ar roku nekas nav jaraksta, pilnigi pietiek izveleties savu aktiivo monitoru un nospiest OK or smthin liidziigu apakshaa worm vispaar ir gan jaaraxta ( ja tu nomaini monitoram hz reforcee veel raadas tie vecie kuri bija pirms tam, bet pasham jaaieraksta jaunie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 vajadzeeja uzreiz teikt ka tas ir jaka4aa. anyway tnx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 nu jaa.. google.lv izrubiijusies psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 nu vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 nu vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) omglol taadaa vecumaa un ar taadu iq kaa tev drake es laikam noshautos okey <c> EDD P.S. drake varbuut aizbrauc uz aafriku dziivot.. es lasiju ka tur bez narkozes cilveekiem attaisa galvaskausu un izdara kautko jauku..varbuut tur tu speetu dziivot laimiigi Edited July 21, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 omglol taadaa vecumaa un ar taadu iq kaa tev drake es laikam noshautos Man šķiet, ka tu esi nospēris šos vārdus kādam citam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 -> . <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 Ordinary... tas ka tu zini to ko kaads cits nezin tas nenoziimee ka vinjam ir maz IQ un ka vinsh ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ha ha. ordinārs loļiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now