Jump to content
GIGN Forum

Windows 7


quickaim
 Share

Recommended Posts

Pagaidām ir pieejams tikai RC gan oficiālajā lapā, gan faking torrentos. Gribēju dzirdēt Jūsu viedokli. Ko jūs domājat par win7? Es, personīgi, uzskatu, ka šī OS izdrāž Vista gan izskata ziņā, gan lietojamības ziņā. Sūdi sākās tāpēc, ka man dzelži ir par īsu, lai savienotu šo brīnumu ar TF2. Nesen biju uzlicis, priecīte laimīte biju divas dienas... Novilku no Steam TF2 un "EJ DIRST" jeb 9fps iekš TF2. Nu ko, uzliku XP un lūru uz ļevo dizainu, toties TF2 40-60fps. Šeit drīkstat nerunāt tikai par gaming attiecībā uz Windows Seven, bet par visu černi, kas gaidāms un vispār, kā to lietot, draiveri utt. Vobšem, pašam patīk, bet gribu dzirdēt citu viedokli.

P.s.

Jebal, rokas niez, kā gribas atkal uzlikt Windows 7, jo viss pārējais iet gludi, izņemot TF2.

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

Itkā jau bija izrunāts, bet tur bija runas kad iznāks, kas iznāks, un tādā garā, bet iespējams pie pēdejām lapām spēsi atrast cilvēka viedokļus par win7. :thumbsup: Pats vēl nēesmu mēģinājis, jo ar savu Acer laptopu, čakars būs ar draiveriem, tādeļ pagaidīšu, un uz stacionārā uzlikšu varbūt.

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...753&hl=Win7

:thumbsup:

EDIT: quickaim, skaidrs, īsti nebiju sapratis :)

EDIT2: cash^, bet cik esmu dzirdējis/sapratis, ar tiem Acer laptopiem ir čakars, ka visādām viņu fičām vajadzīgi draiveri, un nedomāju, ka ir uz win7 jau uztaisīti, bet varbūt kļūdos, bet man ļoti dizainiski patīk Vista, es tagad ne nespēlēju spēles, ne pārmēsloju savu datoru, tā teikt tīri sērfoju internetā, sarakstos ar draugiem, lasu jaunumus..viss. Bet visi saka, ka win7 dizainiski pārsit Vistu, varētu būt interesanti..

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Griežu svaigāko no M$ lapas uz portatīvā (2GHz dualcore, 2GB RAM) nedēļu. Mēdz iefrīzot un citāgi nogļukot.

Daudz kas vēl ir nepabeigts:

  • skatoties bildes fullscreen slideshow nerāda kontroles (prev, pause, next etc.)
  • izvēloties failu skata veidu "List" nevar izvēlēties pēc kādiem parametriem un kādā secībā kārtot
  • neraksturīgi lēnas darbības ar failiem (cut, copy, paste) un lēni refrešojās logs, piemēram, pēc rename veikšanas
  • izvēloties taskbar'ā "always combine, hide labels" uzbraucot, piemēram, uz windows explorera ikonas un tikai apskatot kādu no atvērtajiem logiem fonā ir redzamas pārējo windows explorera logu kontūras (hz, varbūt tas speciāli)
  • pārējo uz ātru roku nevaru nosaukt
Overall, acij tīkamākais un ērtākais Windows līdz šim. Gan jau final release būs tip-top.

wl, černis ar draiveriem nav. Pat neko nenācās instalēt papildus.

Link to comment
Share on other sites

Nē nu sākumā ,kad es lietoju bija ok, kā sāku likt visādus antivīrusus, instalēju Logitech G5 draivers, tā uzreiz zilie ekrāni klāt kā nelab metas, tāpēc atgriezos pie vecā labā XP.. :)

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā neticās, cash, ka tev ir jaunākā versija. Man ir 7100 builds un nav nevienas no tevis nosauktajām "kļūdām". Man kaut kā negribās pie kļūdām pieskaitīt tevis saukto punktu par taskbaru un to par slaidšoviem. Ar grupēšanu man viss ir kā vajag, darbojas ātrāk kā XP. Kaut vai tas pats, ja man ir minimizēts winamps, kas vienmēr ir pa visu ekrānu un es viņu gribu atkal redzēt, tad man viņš parādās ievērojami ātrāk kā uz xp. Tas tikai viens piemērs. Iesalis man tiešām nav nereizi, ne arī uzkāries. Vienīgā lieta, kurā es pat nezinu vai win 7 vainojams, ir tā, ka filmām parastajā seriālu kvalitātē ir vairāk redzami kubiciņi, tāpēc tagad visas kačāju augstākajā kvalitātē.

Tagad pamanīju, ka man ir darbspējīgāki dzelži, varbūt tāpēc tādas atšķirības?

Man ir 3,25gb rama lietojami un 3.16ghz core 2 duo procis.

Katrā ziņā mana pc dzelžus win 7 izmanto daudz labāk, jo darbība ir ievērojami ātrāka.

Vienīgais mīnuss, ko pagaidām esmu ievērojis ir tie paši kubiciņi filmās, kas uz XP nebija.

edit:man ir 32bit versija. Un ja nekačā no ļevajiem trakeriem, tad vīrusu nav.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Es uzliku Windows 7 64bit. Nevajag kachat no torrentiem, jo tur ir repakots tas windwos 7 un arii ar virusiem! Uzmanaties!

Uz windwos 7 griezhas DirectX 10. UZ XP vienmer bus 9vitais. Tapec ari atskiriba ieksh TF2. Es sakuma liku Windows 7, lai uzkapatu Far Cry 2 uz dx10. Grafika bija diezgan loti zajebis. Spele gan apnika.

Windwos 7 ir ari citi gljuki. Viens stulbs ir tads, ka vinsh domaja, ka mans TV ir primarais displejs un palaizhoties login ekrans bija uz TV un es nevareju saprast, kapec radas melna bilde! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beef, tu gribi teikt to, ka man bija 9fps ar Windows Seven tāpēc, ka dx10 griezās? Uzliekot dx9 varētu cerēt uz līdzīgu rezultātu, kā ar XP? Varētu ticēt, jo ar dx10 negāja cod4 agrāk utt. Ja tā tiešām ir, tad būs vien jāliek Windows Seven atkal virsū. Labi, pastāstiet, kas ar to dx9/10 iekš win7.

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...