sk8er Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) SHEIT VIDEO! Edited June 16, 2009 by sk8er Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 blin vienkārši smukulītis!! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ēnas bik padebīlas, bet par visu 9/10 dēļ ēnām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Man jau liekas, ka ēnām tādām ir jābūt, itkā pieskaņotas augšējai daļai. Smuki 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 gasmaz iztarota tika no visaadiem lekjnjkiem .. tadejadi arii eena dazhaadi kriit Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Viss ir super, tik ļoti nepatīk, kā tas: ''Go Go'' un ''Crystal'' tā defaultā sarkanā krāsa Varēji liekt kaut ko samiksēt, bet dīvaini iekš video viņa izskatās samiksēta.. 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Piedod, iesācēja vērtīgs darbs, jo darbs līdzinas kārtējam glowstrokemegablasta stilam, kas galīgi nav forši un tādus zemu vērtē plašajā pasaulē. Šis ir viens no tiem gadījumiem, kad atkal autors savu darbu uzskata par kaut ko baigi krutu un tautai aizbāž acis ar tradicionālajiem efektiem, kurus lietoja pagājušajā gadsimtā (Adobe pirmsākumos, kad tapa pirmie Photoshop produkti etc). Varu ieteikt nelietot šos uzkrītošos efektus un pastrādāt ar Photoshop vien, pameklēt pamācības un tādā garā. Iesaku pameklēt tādu jēdzienu kā "web 2.0", kas šobrīd ir diezgan populārs un nozīmīgs programmēšanā, datorgrafikā etc. Saprotu, ka daudzi iesācēji domā tā - "Jo vairāk efektus salikšu blending opšenos, jo košāks būs darbs, jo tas būs baigi augsti vērtējams", bet tā nav. Jābūt radošajai domāšanai, darbs jāsāk no skices, idejām un tad tas jāpilnveido. Edited June 17, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 lol, tu šo taisiji ? parasti es EMIL DEO palīdzēju btw, es dzīvoju Saulkrastos / Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 quick - SHeit photoshopaa labi ja tekstu uzraxtiiju go go crystal !!! paareejais bija Cinema4d !! uz kura shis bija pirmais darbss ! par fotoshopu tiici man vari nemaacit mani es dizgan ar vinju stradaaju ! bet shitas bij vairaak kaa izmeegjinaajums uz cinema 4d !! Jaa shito es taisiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 augšejais teksts un apakša ir laba, bet vidus, it īpaši hip hop uzraksts pārāk sarežģits, reāli pirmais kas ielec acis ir tas hip hop un dēļ viņa formas pārējo pat negribās lasīt. Būtu, manuprāt, ļoti labi, ja visu to vidu varētu izveidot tādu vienkāršāku, labāk sk8er pieturies vēl uz photoshop, bet ja pirmā reize uz 4d, tad jau ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now