dendenny Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 es luudzu paliidziibu, tiem kam csserveros i lielaaka pieredze! es nemaaku savam serverim uzlikt statistiku (no lai elementaari vareetu rakstiit /top15 /rank /statsme utt.), luudzu paskaidroiet! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westcoast Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 cik es zinu tad tas viss bija amx ieksha, bet varbut ari man nav taisniiba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 statsme te ir laikam rank, top15, statsme, rankstats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2Hack Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 statsme te ir laikam rank, top15, statsme, rankstats ttu melo ne lajkam a tieshaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kaads es stulbs piedod par meliem - IR TIESHAAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
richsssss Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kaads es stulbs piedod par meliem - IR TIESHAAM a kads varbut var pateikt ka to statsme var uzinstaleet?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 a kads varbut var pateikt ka to statsme var uzinstaleet?????? Manuālis var pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 a kads varbut var pateikt ka to statsme var uzinstaleet?????? lai uzliktu STASTME lasi readme, un vispaar STASTME neuzsteleesi bez METAMOD ( kuru tu vari samekleet sheit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dendenny Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 tik tieshaam amx' ā ir statistika, es uzliku! itkaa viss iet, bet ir viens bet! kad bija speeleejushi vairaaki speeleetaaji es uzrakstiiju /rank un man paraadiijaas ka es pirmais un viens tik ir speeleejis, nu 1. no 1! kaa to noveerst? Lūdzu apgaismoto prātu paliidziibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pirmkart pannem amx.cfg vai arii amxx.cfg un izmaini // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 0 un veel amx un amxx statistika ir tik vajag palaist pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now