Dimors Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Gribu jums pajautāt vai ies man šīs spēles? 1)assassin's creed 2 2)DevilMyCry 4 3)Mirror's Edge 4)ProtoType Manam Datoram parametri ir šādi: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 Versija 2007 build 06-2007 Pentium® 4CPU 2.50GHz 2.49.GGc 1,25GB Ram ATI RADEON 9600/x1050 Series Nav ideāls bet ar šo dzīvoju. ~~>Kādas spēles varat ieteikt man?Normālas un t.t Iesakat man spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Nūū diezvai, ja ietu, tad uz sliktākās kvalitātes paļubomu.. Man kompis ir visās detaļās krutāks par tavējo un man raustās assassin's creed 2... Edited June 14, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ies. Tikai jautājums kā? Uz minimālajiem spēles iestatījumiem spēli izbaudīsi normāli, bet kā gan spēli var izbaudīt uz minimālajiem iestatījumiem? Nevar gan zināt, kā ies AC2 uz tava PC, jo nav zināmas spēles prasības, bet domāju tās līdzināsies pirmajai spēles daļai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Hmmm..Pagaidishu ko vel citi pateiks Varbut ieteiksiet speli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Varbūt ieej systemrequirementslab un tur apskaties, vismaz būs kaut mazākā nojausma par to, vai spēle ies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Man tur rāda ka katru spēli var Download Tur katru spēli rāda Download tas nozīmē var..bet neies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 atver to systemrequirementslab ar Internet Explorer nevis kautkadu citu! tur tev paradis vai ies vai ne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ej Canyourunit.Com vai Yougamers.Com un beidz pisties. Pie tam Assassin`s Creed 2 vēl nav iznācis, tā kā nezināsi vēl līdz 17. novembrim vai ies. P.S. Manuprāt tev no tā visa tāpat nekas neies Skatos pēc tā, ka man PC ir labāks visādā ziņā, un man pašam TF2 lielajos action momentos ielago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Nezinu..es speleju tf2 bet lagu nav..viss ir ideali Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ir tikai viens veids kā pārliecināties - pamēģini. Un netaisi šādus topikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts