3g0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Karoč tā , vienu dienu spēlēju cs'u viss ok , izgāju arā , nākošā dienā atnācu mājās un gribēju uzspēlēt cs'u bet , ''This steam account has been disabled'' , umm like wtf? Ceru , ka kāds varēs man palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) Iemesli var būt dažādi, varbūt tev ir vairāki konti uz viena meila/čitoji/zagtu kontu nopirki/etc..!? Sazinies ar supportu, pateiks kas par figņu Edited June 13, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Varu pateikt vienu, akountu atpakaļ nedabūsi, man bija tāda pati sāpe, varu minēt tu pirki no kāda stīmu, vai no gather/gamer adminiem, viņi tev pārdod zagtu stīmu, tu skaties pirmajā dienā viss ir okey, un nākamajā dienā tu ej stīmā un rāda This Acount is disable, tam kam nozaga stīmu bija gudra galva uz pleciem un pasūdzējās supportam un viņi akountu nobloķēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g0 Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 Nē , es pirku no steam mājaslapas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Tādā gadījumā griezies pie steam support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Gadījumā nemēģināji viņu pārdot? Ja mēģināji, tad pats vainīgs - tas ir pret noteikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g0 Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Es viņu pats pirms 2 nedēļām tikai nopirku , un ne taisījos pārdot ne devu kādam citam , vienkārši nenokā disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Kā jau jancis38 teica, griezies pie steam support centra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g0 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Fiška tāda , ka es nevaru pat uzrakstīt , jo man nenāk reg apstiprinājums uz e-pastu , tāpat kā nenāk disable iemesls uz e-pastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Paskaties spama mapē, iespējams ka tur būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g0 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Jau pastījos , nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now