!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) ihihihhihih.... parcik taisiju uz aatro mans priekshtats pasham ir ka tas ir vnk bet maybe jums skiet savadak nu gribu redzet ko jus teiksit Uzspiezhat plz lai redzat kaa izskataas pa lielam Edited July 19, 2005 by !nv![CT]a * KryPt0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Nesaista Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 atbaida gan sigs gan tavs niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 diivains galiiigi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 bet ja jau tev pasham nepatiik, tad kaapeec tu vinju te liec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 a ko es zinu :/ maybe citiem tiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2Hack Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 fonu vajag.. a ne parastu zalju.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forex Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Iesaku google pameklēt normālus signature tutoriaļus! Pašam kaut ko mudīt augšā uz savu galvu un vēl pietam pirmo reiz nav prāta darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) uh, pretiigi! bet meegjini veel un maybe "kaadu dienu" (peec gada, diviem) sanaaks norm! Edited July 29, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Iesaku google pameklēt normālus signature tutoriaļus! Pašam kaut ko mudīt augšā uz savu galvu un vēl pietam pirmo reiz nav prāta darbs! Ir gan krutāk, ja vien neesi dalbajobs. Pēc tiem tutoriāļiem visiem paraksti vienādi izskatās, ka vemt gribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ir gan krutāk, ja vien neesi dalbajobs. Pēc tiem tutoriāļiem visiem paraksti vienādi izskatās, ka vemt gribas. TOCH! tas jau nav vairs interesanti... labaak parakaaties netaa un kko origjinaalu atrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ir gan krutāk, ja vien neesi dalbajobs. Pēc tiem tutoriāļiem visiem paraksti vienādi izskatās, ka vemt gribas. nu var jau apskatiit visaadus tutorialjus un savaa sigaa no katra pa druskai ielikt , tad nebuus liidziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ir gan krutāk, ja vien neesi dalbajobs. Pēc tiem tutoriāļiem visiem paraksti vienādi izskatās, ka vemt gribas. nu ja neesi dalbajobs tad pildot to tutoriāli arī iemācies, kā kaut ko var pamainīt iznākumā, tā lai nav līdzīgs parastajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) tikko uztaisiiju wallpeiperu http://img57.imageshack.us/img57/8489/snb4en.jpg Edited July 31, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 kad ieskataas taa wallpapera labajaa, apaksheejaa stuurii var redzeet, ka tas tur it kaa atsevishkji ielikts, nu tjipa kkas ne taa ka vajag manupraat bet vispaar nav slikti, pat labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 kad ieskataas taa wallpapera labajaa, apaksheejaa stuurii var redzeet, ka tas tur it kaa atsevishkji ielikts, nu tjipa kkas ne taa ka vajag manupraat man pat ieskatities nevaidzeja uzreiz pamaniju, bet vālpeipers spaarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) a man tumsh monis, tapee varbuut to nepamaniiju , sha izlaboshu un tad ieliksu to kuru buushu izlabojis edit: aj nee, tomeer besis kko tur pisties Edited July 31, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 aj nee, tomeer luuk kur ir remeiks http://img341.imageshack.us/img341/9558/snb7gu.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 es nez, man tas šits izskatās tāds prasts. Varbūt tur kaut ko arī baigi vajag mācēt lai tādu uztaisītu, bet nu tik un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Tie burti ir pilniigi anaali !!! Bet taa jau labs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 outs otrajaa versijaa tie burti un viss tieshaam izskataas galiigaa (__o__).. pirmais jau arii bija taads, bet otrs tieshaam ir pa taisno uz recycle bin :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) paarcentos vnk bik...bet es teik ilgi mociijos ar lasso tool edit : mans peedeejais remeiks, vairaak liidziigus shitus netaisiishu...shis man ar vislabaak patiik Edited August 1, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nu shitas pedeejais jau nu ir daudz par prastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 tie cilveecinji izskataas kaa izpleesti no aplikaaciju papiira 2`aa klasee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 es nez, man tas šits izskatās tāds prasts. Varbūt tur kaut ko arī baigi vajag mācēt lai tādu uztaisītu, bet nu tik un tā. neko tur nevajag maaceet, bet vnk process ir bik laikietilpiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now