(c)Spoks Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Tākā man neviens atbildi nesniedza, rakstu topiku. Vai ir iespējams dabūt gign Subdomeinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 par attiecīgu samaksu visu var dabūt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 1 piuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c)Spoks Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 OMFG, tak ja es lietotu gignsubdomeinu tā jau būtu kā reklāma, un vēl pietam jāmaksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sliktas reklāmas atbaida iesākumā būtu sācis ar izklāstu kam tu viņu izmantosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 gignam to4na nekadu reklamu nevajag. Galu gala tu esi ieintresets nevis gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jā, es arī domāju, ka necilajam gignam, kuru reāli apmeklē (būsim reāli) kādi 10 cilvēki dienā (worms, viņa ģimene un dažreiz es) vajadzētu mecenāta ?Spoks palīdzību cilvēku piesaistē. Cik liels mecenāts ir ?Spoks jūs vaicāsiet? Viņam google bija gatavi maksāt, lai tikai viņš izmantotu viņu subdomēnu, bet viņš atteicās. Izvēle krita par labu gignam. Dārgie biedri, savienosim rokas lūgšanās, lai ?Spoks pieņemtu šo piedāvājumu un laistu tautās mūsu projektiņu. ja jums vēl ir kādas šaubas par ?Spoks varenumu, tad iečekojiet viņa niku. Viņam ir copyrights uz vārdu spoks (? ©Spoks), varu derēt ka katru gadu, tas ienes miljonus viņa kontā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 lmfao Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c)Spoks Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 OMG Tak man nevajag viņu ja tik traki, macho tev vajag atrast darbu ja tu raksti tik lielu rakstu lai tikai uzdirstu man Es tikai painteresējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 jā, painteresējies, un domāji ka esi reklāmists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nee, vinsh ir C-WALKERS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Pinky, tava jaunā "beibe" avatārā šoreiz neizskatās diez ko aziātiska esmu vīlies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c)Spoks Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 (edited) chineese macho es vienkārši gribēju uzzināt par velti vai par maksu, un tas viss var taisīt ciet. C-walk only for wl_media Edited June 11, 2009 by (c)Spoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nu, bļe, ja tu izdomātu pateikt, ko tu ar to domēnu darīsi, tad varbūt arī varētu runāt kaut ko tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 esmu vīlies... vot, vot starp citu - tev vispār avatars nav 100 gadu mainīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Better? PS. Ek, arī Karl Hyde vecs paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now