Jump to content
GIGN Forum

Alus Muciņa


exo_g
 Share

Recommended Posts

Tātad vasara ar straujiem soļiem tuvojas un daļēji jau ir atnakusi. Kā jau vasarā pieklājas alus līs straumēm, jo jāatpūšas ir taču kārtīgi. Līdz ar to arī seko mans jautājums - vai kāds nezin kur var dabūt, vai arī kādam pašam būtu aizķērusies kāda alus muciņa, kuru būtu gatavs notirgot? Lūdzu izsakiet visus piedāvājumus, jo muciņa ļoti noderētu - vienam jāsvin 18 un nolēmām, ka tā varētu būt tiešām paliekoša un neaizmirstama dāvana šādā jubilejā. Izskatīšu visus piedāvājumus, ieteikumus un priekšlikumus - derētu arī variants, ja kāds zin, kur iespējams iegādāties muciņas ar jau gatavu mantu iekšā, lai gan tas nav primārais.

Jauku vasaru vēlot un uz atsaucību cerot, exo. :thumbsup:

/Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Link to comment
Share on other sites

Alus dariitavaas vai kaada alus razhotaaja baazee...

Piemeeram, pats ar draugiem jaanjiem njemam Aldara baazee mucinjas (30l) iznomaajam "aparaatu" (ieriice ar kuras paliidziibu alutinju dabuujam no mucas + atveesina) un svinamies uz nebeedu...

Link to comment
Share on other sites

neesmu parliecinats vai tadas alus mucinjas, no koka pardodas (ar alu pilditas)... ja nu vienigi akut kadas mazinjaas, bet nejau kartigas...

a metaala mucinjas nav pielietojamas bez visa aparaata, jo tur ieksaa ir alus bez visadiem sudinjiem, ko dabun gatavu laizot caur aparaatu, kuru nopirkt ir daargs prieks (ja nekludos bij kadi 500-600 Ls, paris gadus atpakalj)... a ja iiree, tad nav jegas davinat tadu mucinju@!

Link to comment
Share on other sites

Pazvani uz Bauskas alu, tur man liekas, ka vreeja noprikt bauskas alu jau smukaa koka mucinjaa, un ja ir veelme tad arii piemaksaat (tikai nezinu cik) un mucinju sev atstaat... Taa bija pirms kaadiem 3 gadiem!

Link to comment
Share on other sites

Ko visi vinjam piepišas ar tam skardenem? Vinjam vajag KOKA MUCU. Un kkadas smirdigas alus daritavas shaubos vai bus koka mucas. Tur parsvara ir metala ar tiem kraniem.

Zvani tiem ko piedavaja rusty smukas koka mucas un nevajadzes neko tirit u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

izmaksas arī tur ir:

Mucas - materiāls ozols un osis

* Tilpums 10 litri - Ls 35,-

* Tilpums 20 litri - Ls 45,-

* Tiplums 30 litri - Ls 55,-

vairāk manuprāt jautājumu šeit nevajadzētu būt. ņem šitās. viņas arī ir domātas aliņam. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...