lenouC Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Chauuw! Man parinstaleja datoru un tgt domaju kadu "Anti-Virusu" likt! Ieprieks man bija NOD32 Iesakat kurs ir labaks un kuru viegli rikoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Kādas problēmas turpināt lietot NOD32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Ne nu vins nekad nav neka ne bridinajis par virusu neka! vnk domaju ka neruka vinjs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Izmantoju vinčestera ieteikto, šeit. Un jā, viņš ir kā mūris! Neesmu saķēris slimības jau sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Izmanto Avira,nenozhelosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Visu mūžu esmu lietojis Kaspersky un nekad neesmu gribējis viņu mainīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 (edited) nu labi pameginasu abus! Viiss paldies visiem! Eeeeē.. Sledzat topiku ciet lai nekraj memberi postus! Edited June 8, 2009 by lenouC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Viiss paldies visiem! Eeeeē.. Sledzat topiku ciet lai nekraj memberi postus! Tu paslaik to izdariji. Un lai nesanemt WARN es ar kautko ieteiksu :ehehehe: Ugunsmuris ir vislabakis NEko citu ka Ugunsmuri ari neizmantoju un neko vel nesu sakeris (Protams ja lien nekitrajas lapas , tad galvot nevaru) Edited June 8, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts