ThoM. YorK. Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Šodien saakaas EČ sievieteem bsketbolaa, kas norisinaas Latvijaa (attieciigi Rīigaa, Liepaajaa, Valmieraa).. Nezinu ai kaadam tas interessee vai kaa, bet paturam šo topiku liidz čemoja beigaam... Domaaju atradiisie domubiedri man... Par šiis dienas spēli.... Vnk lieliska speelee Latvijas meiteņu izpildiijumaa... Neceereeti paarliecinoshai... Domaaju ka buus tik paarliecinoši (labi, sagraavaam kaa mazos)... Paarsteidza mani (arii polietes) Latvijas aatraa paareja uzbrukumaa... Aizsardziiba 1 puslaikaa un Brižickas segšana bija vnk nenormaala (protams, daudz ietekmeeja pagriestaa potiite. Cerams ka vinjai nekaa nopietna, jo speeleetaaja ir Eiropas Top speeleetaaj)... Aizsardziiba vnk nenormaala (iipaši pirmais puslaiks), otrajaa protams palaidaas... Neidola vnk lieliska... 17 gados Eč taa speeleet - ne velti bija nominantos Eiropas labaakaa juniore... Riitdien ungaarietes jaanjem(jo shodien bezceriigi zaudeeja grieķieteem)... veiksmi un medaļas šajaa čempii.. Šii bija pirmaa muusu speele, bet grupaa veel jaaspeelee ar grieķietēm un ungārietēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Lat : Rus fināls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Spēle jau super, bet vai tagad būtu pamats pielikt bikses no priekiem? Īstās spēles sāksies otrajā posmā. Sāks atdurties pret favorītiem (Krieviju, Spāniju, Čehiju), tad sajutīs to īsto spēli. Īstenībā nedaudz izbrīnīja polietes, Niedola protams malace, bet kā jau es saku spēlē kurā ir +35 varēja atļauties. TV3 arī pārsteidza negatīvi, tik sūdīga pārraide ar tādiem komentētājiem - negaidīju, tad jau labāk būtu eSports.lv pārraidījuši. Edited June 7, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 jAACER bet kas zin... pats galvenais jau lai tiek uz PČ... Bet protams gribaas medaļas ar` Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Kas ceļās šonakt 3:00 uz LAL vs. ORL? Edited June 7, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Pirmkaart, var redzeet Tv3 tiešraižu kvalitaatie un cik tas atšķiras no LTV7... Otrkārt, polietes ir cieniigas pretinieces un taada sagraave bija pat neliels paarsteigums... neviens nav eiforijaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Pa LTV 7 raadiis pl. 7:00 un nevajag bojaakt naktsmieru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Tas vairs nebūs tas, kas tiešraidē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Tak piecelies pl. 7 neej netaa, neskaties rezultaatu, iesleedz tv un baudi... Tikai 4 stundu atšķiriiba... Tici man, tas nav, nekas taads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Nu, ko shodien otraa speele prut ungaarieteem... Jaaturpina vakardien iesaaktais un jaanjem arii shii speele... Probleemaam nevajadzeetu buut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Shodien njemsim tapat Shodien Centraaa musu zeltenes satiku Noveleju veixmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Jāpieliek atlēcošajās un aizsardzībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Divas dienas - divas lieliskas speeles un uzvaras... P.S. Giadu GooD MaN'a iespaidus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Tamane lieliski nospeleja Thom, kurā komandā spēlē? Edited June 8, 2009 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Thom, kurā komandā spēlē? Sezonu aizvadiija Jekatirenburgas UGMK... Edit: Sajuka, Nadzeshdaa speeleejaa, UGMK speeleeja polijas liidere Edited June 9, 2009 by ThoM. YorK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ko? es prasu, kur tu speleji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Vakar bija daudz skaistaka spele nekaa pret POLIJU Shodien vispar koefs uz Griekjieteem ir 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Es nespeeleeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Nakamaa kaartaaa pret Spanieteem,Chehietem un Slovakietem! Janjem Chehietes un Slovakietes,pret Spaniju noteikti bus zagjis bet 2traa vieta grupaa un spele pret Leishiem,Turkiem vai Baltkrievieteem varetu buut parociga un iekljushana labako 4niekaa jau butu IDEALI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 esportu lasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Sieviešu basketbols ir pretdabisks. Sievietēm vajadzētu spēlēt tikai volejbolu un pludmales volejbolu, neko vairāk! Varbūt vēl tenisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 spele gandriiiz tika pap1sta,bet noveicaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Es tiko no spēles, trībīnēs tadas emocijas, nevar aprakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Apskau'zu tevi... Vnk superiiga speele... Tizlaa latvieshiem raksturiigaa " tresaa ceturdala"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 MEITEN ZELTENE KLAUSIES KĀ PUKST MANA SIRDS :) čista vienkārši šīvakara spēle pret tām hellas pis ām bija MUST SEE variants, visi tie kas neredzēja - smagi sūkā mūsu sieviešu bbola izlase rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now