Psihoner Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Es noka4aju Fianl fantasy 7 (2.40 gb) caur Bitlord .... Nu atveru to mapi panjemu failu act15.exe palaizu vinju un man vin6 izmet 6adu hujnu ... Nospiezot OK vin6 izmet otru hunju .... KO varetu nozimeet tas Tool KIT un ko man dariit tagad ? Atvainojos ka arhivee bet nevareju ielikt ... savadaak. 1.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 mosh netaa pameklee tool kitu prikesh winxp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 blaa ,atceros laikus, kads shita spele uz PS1 tika dienaam un naktiim speeleeta, zaibiz bija un + vel ta hipnotiskaa muuzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 blaa ,atceros laikus, kads shita spele uz PS1 tika dienaam un naktiim speeleeta, zaibiz bija un + vel ta hipnotiskaa muuzika jaa, forsha speele bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 bljin man ar jaadabuu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Mosh varetu kads tuvak par To Tool KIt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 klau, tu no kurienes kachaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Vispaar atceros ka man gaaja caur emuli nokachaaju 11 dalju ar aatrumu ~ 4 kb/s tas tik bija 5 disaki un kad ieinstreleeju izradijas ka vinjam vajag orgjinaalo cd-keyu cik atceros,kad nokachaju tas speles demo, tad vispaar jau pc versija bija pilniigi tada pati kaa Ps versija, pat kontroles nebija mainitas bija visi tristyurishi, iksinji aplishi utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 mjaaa... final fantasy.... kameer 1. pleisis nebija veel nodedzis daudzas naktis nezheeliigi aatri palidoja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 eu kas taa par speeli un kuraa trakerii var dabuut ? gribas paproveet kas tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 mans uz PS1 pargaja 4 5 6 7 9 final fantazy 8 paraak gruts likas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) tieshi 8 dalja man likaas visinteresantaakaa. man patika taa junction sisteema, vareeja kaa uzbrukuma elementu uzliku magiju death un visi parastie monstri mira no 1 sitiena Edited July 18, 2005 by Purva-Zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 es tur savacu daudz dievu kadus 7 uz max levelu siem sataisiiju kad biju iesprudis un nebij ko darit level up Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 dazhreiz skiet ka superrembo smadzenes spej vienlaicigi dariit 1 lietu, t.i. kad vinsh raksta forumaa kaut ko, vinsh vairs nedomaa, jo smadzenes ir noslogotas ar pirkstu parvietoshanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 kaut kas lidzigs lasi vienu padoma padoma un uzraksti kas ienak prata neapdomajis par sekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 tieshi 8 dalja man likaas visinteresantaakaa. man patika taa junction sisteema, vareeja kaa uzbrukuma elementu uzliku magiju death un visi parastie monstri mira no 1 sitiena baac es nevaru. Viss, shas instaleeshu un izieshu veelreiz to astoto dalju. I just can't help myself. Taa junction sisteema tieshaam laba bija. Iedzhankshnot uzbrukumaa poisonu, sleepu un veel kaut kaadu drausmoni reizee konkreti rulleeja. ak un smukais gunblade suudinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 a es pirms kkaadaam 3 ned speeleeju 8to... bik iespruudu uz beigaam bet speele SUPER... sorry cs faniem bet paarspeej cs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now