daived Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ja nemaldos chill.lv ir problēmas ar netu, īsāk sakot daudziem choke vai loss(nu tas, kas atkarīgs no servera neta) ir paaugstināts, kas nozīmē to, ka tiek čakarēta spēlēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Nu, man Chill sms cw serveros lago, tipa, datucentra problēma or something, tikai man lago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Kada jega no šita visa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ynk Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Tur jau ta lieta, ka jegas nekaadas. daived briivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedicated123 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Sveiki!. Esmu techpoint.lv pārstāvis un gribu pateikt to ka daboy'am (dyc/tod īpašnieks) ir interese, jo tam tika samaksāts par anti-reklāmu + savā saitā viņš sakarā ar šo "itkā problēmu" cenšas no saviem lietotājiem izkrāpt 60ls. 1) mums nav vajadzīga nekāda nauda no tod.lv ( itkā viņš runā, ka mēs cenšamies izspiest to no viņa) 2) domēna vārds tod.lv nekādīgi nav saistīts ar netpoint technologies / techpoint 3) ja daboy ir tik pārliecināts ka ir pircis domēnu no mums tad, lai lūdzu uzrāda rēķinu ko mēs viņam piestādījām un maksājuma kvītis par domenu. CIENIJAMĀ ADMINISTRĀCIJA. Lūdzu uzlikt banu par nepamatotu netpoint apmelošanu šiem cilvēkiem un dzēst doto topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Es tādā gadījumā gan būtu piereģistrējies forumā ar netiķetiski korektāku niku. A to - kuram tagad ticēt? Kaut gan, protams, tā "taisnības cīnītāja" teksts pārāk gari sacerēts, lai tas būtu tikai aiz personiska sašutuma par kaut kādiem kasjakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedicated123 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 hmm... dedicated bija aiznjemts, pieregistreejos ar dedicated123. vari piezvanti man uz techpoint.lv noradito numuru. varu atbildet tev un apstiprinat ka tas ir mans posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts