#wL.Media Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) Ir doma pirkt jaunas austiņas, un izdomāju pirkt Ipod austiņas, viņas taču ir standarta, savējā plejerā varēšu viņas iebāzt? Nu vo rodas jautājums kuras no šīm austiņām ir skaļākas, labāka dziesmas kvalitāte (jā svarīgi lai dziesmas bitreits būtu lielāks, bet nu sapratāt) nu kar4 kuras labākas http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=57073 ? http://www.lancom.lv/product_info.php?cPat...amp;language=lv Redziet vienas ir vienkāršas a otras var dziļāk ausī iebāzt Pinky, neuzvelc mani čalīt, Edited May 29, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 YO, ES CWALEKRS sorry, es braucu prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Es izvēlētos "Apple Ipod Earphones" esmu klausījies mūziku ar viņām un varu teikt diezgan feinas, par tām otrām nezinu, tās arī neizskatas vizuāli diezko foršas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Tās in - ear austiņas vairāk piš tavu dzirdi nekā parastās. Aizej labāk uz Capital veikalu GC vai kkur citur centrā un pakonsultējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Noklusējuma austiņas, manuprāt, ir krietni par klusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Beyerdynamics DTX 100 FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 Man jau kādu gadu ir austiņas Nokia, tās kuras ir in-ear un protams dzirdēt mūziku ar viņām var labāk + mazāk krīt no ausīm, bet sapist gan negribu, tādeļ laikam būs jāņem tās pirmās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 QFT XD2 In-Ear ir labākas. Ja tev atskaņotājs nav sūds, skaņu vari uzgriezt skaļāk kā var izturēt. In-Ear labākas tāpēc, ka hujņu, kas notiek tev apkārt nedzirdi un tas rullē all days. Šādas Elkorā maksā 29.99 latus. Itkā jau dārgāk ir, bet Sennheiser vismaz ir kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now