Flea Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Tāā! Pirms kāda ilgāka laikā šajā sadaļā, es, un citi frīkī, rakstīja par to, ka man ir problēmas ar i-netu spēlējot CS. Proti - tas ik pa laikam vienkārši apstājas uz pāris sekundēm. Visu laiku domāju, ka tās draņķības ir saistītas ar firmu, kura man piedāvā internetu, bet NĒ! Izrādās, ka vainīgs bija antivirus - Panda Antuvirus Platinum. Vienu reizi pamēģināju noņemt to f*ckino firewall, kuru piedāvā Panda, pirms sāku spēlēt CS un viss bija OK. Iespējams, tas bija tāpēc, ka man nav nekāds sevišķi ātrais i-nets un vēl ar to firewall vispār - problēmas. Nu tad, ja kādam vēl ir līdzīgas problēmas, tad varbū vajadzētu pārbaudīt Antivīruseni. Edited July 13, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Antivīruss un firewalls nav gluži viens un tas pats. Un firewallu labāk ārā neslēgt. Bez antivīrusa var dzīvot, bet bez firewalla gan vāks. Edited July 13, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Ja gribas spelet CS, tad uz to laiku vari izslegt araa. Tas neprasa leilas puules! Un es neteicu ka firewall un antiviirus ir viens un tas pats. Panda piedava - permanent file protection, Permanent email protection un Permanent firewall protection. To firewall vienkarsi atsledzu uz kadu laiku un viss kedaa! Edited July 13, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 man ir Panda un man ar cs probleemu nav! Panda nav vainiigs.... ar Kaspersky gan bija probleemas. mosh tas ir taapeec ka man ir mdsl... nez... bet Panda man iet cs neraustaas vispaar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 es jau teicu - man ir svaks nets + Panda = raustaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ja godiigi man arii taa bija ar pandu, man skjiet vinsh ik pa laikam nolaadee kaut kaadu update vai veel kaut ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Iisteniibaa Panda ir ljoti biistams zveers, it sevishkji, ja aninstaleejot, biezhi vien neiztiiras visi regjistri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 Tos updates jau var nonemt nost. Bet tas pats firewall reali cakare visu padarisanu. Labs jau vins ir, bet kad spele CS, tad nemu nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ja labi grib var iztikt ar xp firewall un kaadu spyware/troyan kjeeraaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 spyware sercher ir shits Ad-Aware ir daudzreiz labaks .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 lolit es nemineeju kaadu konkreetu anti spyware bet tu uzreiz ar savu adaware baazies adaware nevienu reizi man nav neko nokjeeris iznjemot firefox kukijus un paroles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now