deeler Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Vakar iesledzu televizoru, skatos vienu no saviem milakajiem raidijumiem, un sadzirdu "I'm from Latvia". Es tik tiesam biju parsteigts. Ne tikai tas ka vina tur uzstajas, bet vina ari tika uz pusfinaliem. Nu tagad jacer ka vinnes. Nezinu cik daudz no jums ir dzirdejusi par Britain's Got Talent bet man vienkarsi parsteidza tas ka cilveks no Latvijas ari sados sovos uzstajas, un vinai noteikti ir talants. http://www.youtube.com/watch?v=IvDSt7AzATg...A1E&index=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Manliekas, ka tepat Latvijas nostūros esmu redzējis iespaidīgākus šāda veida deju priekšnesumus Tā Džullija vienkārši ir (citāts no video komentāriem) "OMG she is fucking hot!" un tādas meitenes pat bez talanta var ļoti izvērsties Tā Saimona "boner achieved" sejas izteiksme @1.24 vienkārši spārda Visi vīrišķā dzimuma pārstāvji publikā vienkārši ir vai nu pilnīgi izkusuši vai zaudējuši prātu. priceless. p.s. kad viņa sāk dejot, tipa tā "titullentte" apakšā ar vārdu, uzvārdu etc. Tur rakstīts, ka viņa ir Full-time entertainer. Manliekas, ka es zinu par ko viņa strādā Edited May 24, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 1:10 ūsainais & pārlaimīgais onka zālē norauj jumtu But seriously it's crap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 cash, kas tas par pedinu tev logo stav? Tavs draudzins? Beefs But seriously it's crap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Viņu paņēma tālāk pusfinālos, bet tālāk par pusfināliem viņa netiks, jo pirmā pusfināla daļa būs kopā ar Susan Boyle, Sue Son, Divesrsity, Natalie Okri. Manuprāt, ņirials tikt tālāk, ceru, ka kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 archis77 (38 minutes ago) i come from lativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Beefs Šī gada jevrovīzijas uzvarētājs - Alexander Rybak. Sāk jau besīt viņa purns, bet slinkums mainīt (šo es varēju arī neteikt, jo tu tāpat neticēsi ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 awesome crap !! Omg moby Tu reali esi iedzilinajies shajos showos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) prieks, ka no Latvijas, bet tur kustības vispār kopā ar mūziku negāja. Susan boyle izpawnos tur visus. Kaut gan hvz, diversity arī bija labi. Edited May 24, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Vienīgais šovs,kuru skatos, jo foršs, pozitīvs un smieklīgs. Unn visus konkurentus zinu, jo vakardienas sērijas beigās uzskaitīja, es pieminēju tikai spēcīgākos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Nu vinjai pashai jau nav ne vainas par dejot prasmi nemaku spriest, neesmu eksperts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Kā jau minēju, latviete tālāk netiks. Netika arī. Uz fināliem tika Susan Boyle un Diversity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peek_peek! Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 starp citu - vairak info http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/168014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 tiks/netiks.. so!? viņa jau savu izdarījusi. pateikusi spārnoto frāzi, neieguvusi kritiku no saimona un tikusi tālāk. prieks par sievišķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 hollow, jau ir zināms, netika uz fināliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) īstenība, mani favorīti ir abas deju grupas. Viena tika tālāk. Cerams, ka arī otra tiks Protams, man patika meitene ar violi, bet diemžēl meitēnem neizdevās tikt tālāk, žēl, meitenei patiešām ir talants. p.s. kā tas aksts melnajā kostīma(no tas fucking filmas, pat neceros nosaukumu) tika tālāk? ā, atradu bildi, kaut kādu: Edited May 25, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now