Elvijs Valtas Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Sveicināti, ļoti ceru, ka šeit kāds man varēs palīdzēt, lieta tāda, ka pārinstalēju windows no xp uz windows7, draiveri visi instalējas automātiski un vecāku versiju draiveriem nevar pat uzinstalēt, nu tātad, uzinstalēju Left 4 dead spēli viss iet ok, bet uzinstalējot Starcraft ieejot iekšā, grafika ir tāda itkā man nebūtu videodraiveru. Kāds var palīdzēt, kā šo izlabot. Vai, uz jaunākiem datoriem vecās labās spēles neies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Man liekas tas ir tāpat kā ar vistu, ka zem 2000 gada spēles neiet. ja citas spēles iet, tad tā arī ir visdrīzāk. Edited May 23, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Tie draiveri, ko Win7 uzinstalē automātiski spēlēm īpaši neder. Droši velc nost un instalē tavai graf.kartei paredzētos draiverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvijs Valtas Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Jau meiģināju vilkt un instalēt, bet viņš neļauj, parcik saka, ka uz PC ir jaunāki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Nu tad caur Add Rem. Programs izdzēs jaunos draiverus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvijs Valtas Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 Visiem paldies, bet visi bija kļūdīgi, ložņājot pa control panel atradu kā to izlabot ! Control Panel - Find and Fix Problems - Run Programs made for previeus Windows - next - no listed - brows.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now