Jump to content
GIGN Forum

Pirkums


Fake^
 Share

Recommended Posts

Nu tātad bija doma pirkt TF2, bet nu ir sgadījies tā, ka ir problēma maksājot ar karti. Karte man ir OPEN VISE electron un informācija ko vadu iekšā ir pareiza 100% nauda kontā ir un veikalos karte strādā, kā arī spēle tiek pirkta STEAM'ā. Erros izskatās šādi Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

Link to comment
Share on other sites

Fake^, tev ir uzlikts tā, lai nevarētu neko pirkt no interneta, reģistrēties Paypal u.c. lietas, pazvani uz informācijas tālruni, tur tev visu izskaidros...

p.s. brazer, par to gan es nezinu, kā es teicu, lai viņš pazvana un pajautā, tur uzreizes visu konkrēti pateiks..

Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

varbutas arii kludos bet domaju ka vienkarsi atkal pieradas tas pats kas pirmstam

latvijas elektroni maestro kartes ir pedejie mesli, shtanceti vietejam vajadzibam

istas kartes kuras vaig bankas njemt ir master (nevis maestro) visa nevis (visa electron) !! tur arii suns aprakts, ar maestro un eletroniem nevareju samaksat par wow.. karte izskjida (fiziski) un panjemu master, nav nekadas problemas!

Link to comment
Share on other sites

Labi par cik nekas nesanāk, tad lūgšu varbūt kādam izpalīdzēt. Varbūt kāds varētu nopirkt TF2 steamā kā giftu un es naudu atdotu caur ibanku, tiešām lūdzu, cerams , ka kāds atsaugsies.

EDIT, ai jopc, rekur problēma, būs jāmaina karte a to šitā jau sen, btw lūgums paliek spēkā.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...