Jump to content
GIGN Forum

Xslap,xslay,xvote


Recommended Posts

Nu ko ir pagājis ir ilgs laiks pirms es prasīju Acc.Nu tādad mani sauc Mārtiņš man būs 26 jūnijs Dzimšanas diena un paliks 15 Gadi ja kāds nezin. Es izvēlējos šos amxmodx paketi tādēļ ka slap un slay ir pret Čīteriem bet vote ir tad kad gign ir tukšāks jo pēdēja laikā vienu mirkli ir pilns serveris un pēc 1 min jau paliek tik 4-6 cilvēki.Esmu serverī ļoti aktīvs un protu ar cilvēkiem kontaktēties.Es serverī neuzbāžos nevienam ar stulbiem jautājumiem utt.Es spēleju cs 4 gadus jau :)Vairāk neiznu ko teikt :)

Mani Stati ! Stati

Es ceru uz adminu atsaucību :):thumbsup:

EDIT: Aizmirsu piebilst man ir regots niks :)

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

Nu manās acīs tu esi iekritis kautkā, bet nu nav jau īsti ko labu piebilst par tevīm un nav arī ko sliktu, pieteikums arī nekāds, slap slay - čīteriem..., tajā laikā kad tu spēlē parasti kāds admins ir onlinā, tāpēc vairāk sliecos uz ANTI.

Link to comment
Share on other sites

Spēlē daudz un prātīgs pujka...Bet nevaru ne ko labu ne ko sliktu pateikt...Es nezinu vai tik tieshaam vajadzigs ir vel kads admins..Lai gana kad es speleju ljoti biezhi esmu vienigais admins...

Neitrāls...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Uz doto momentu no shiim komandaam toch nav nekaada jeega!

Uzreiz prasi xb un skaties speeleetaaju attieksmi pret tevi, no savas puses uzreiz saku, ka palikshu noeitraals jo es cs vairs nespeeleeju un neizu kas un kaa puba notiek!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...