WAMP Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) karoc ir ta server viss iet viss ok bet ka ieiet sveiciena teksts es zinu ka var to nomainit bet nezinu jau kur kas jamaina Lūūūūdzu kads help me būšu loti pateicigs es meginu pateikt to redzat kur apvilkts tas ir sveiciena text kad kads ieiet vai iziet no servera es nezinu kur to apmainit man vins kkada turku valoda to man vaig apmainit Tur Kur Tas Text Rakstits Redzat Kura Faila Vinu Var Rediget ???????? To man vaig zinat Edited May 19, 2009 by WAMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyGirl Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Diezgan nesakarīgi uzrakstīji! Es no tevis rakstītā nesapratu neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tech-no Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 1. Par ranku uzliec amxx cfg uz nika ranku. 2. Edito sma failu un nokompilee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Izvelies latvieshu valodu... laikam vareja nomainit amxx.cfg (kkads amx_user_language... kkas tamlidzigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Quote Izvelies latvieshu valodu... laikam vareja nomainit amxx.cfg (kkads amx_user_language... kkas tamlidzigs) Edgar, tu taču neko nejēdz. Def amxx tekstus tur nerāda. Kačā vien savus gatavos addonus. Būtu kaut vienu reizi pats kaut ko izdarījis, saprastu, kā šādas lietas izmainīt, noņemt. Tikko skatījos savas vārnas: Quote vincister Warned on Jan 21 2007, 22:22 Added to warn level spams pieprasijumu topikā! Es tur nekad neesmu pat bijis. Edited May 20, 2009 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now