dimka62 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Kas mums tev visu jābāž mutē? Forums pilns ar šitādiem topikiem par amxbans tā kā meklē. P.S Sry, bet tev tak ir jābāž mutē, jo tev ir tikai 13 gadi. Edited May 18, 2009 by dimka62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZuliS^Dyke Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 nu un ka man ir 13 nau poh*j? bac be*i ara sitadi te kas doma ka baigie ve4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Nu ja tu saki, ka nesavienojas ar DB.. Tad izdari tā, lai savienojas ar DB.. ievadi pareizu SQL adress SQL name SQL password.. kas tur tik sarežģīts? :? EDIT: Ja jau baigi gribi.. varu par pāris aliņiem pastāstīt kas un kā.. bet tākā man ir aizņemts laiks, nemāku teikt vai tas sanāktu, bet mēģināt vari! Ja gribēsi uzzināsi kā mani sadabūt rokās! ;D GL .. Edited May 18, 2009 by Cirish1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 nu come on normāli cilvēki izmanto šo lai risinātu problēmas. ja tu to nespēj tev NEVAJAG SERVERI... P.S. ienīstu cilvēkus kam viss mutē jābāž ar karoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Piekrītu kaut vai man arī dažreiz tā gadās, bet reti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZuliS^Dyke Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 nu baac man kkas neiet bet esmu salicis visu PAREIZI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now