Jump to content
GIGN Forum

Dators

tuklais
 Share

Recommended Posts

Nūū cena priekš šāda datora ir tīri normāla, korpuss man pat ļoti patika, cietais disks diezgan paliels, rams 4 gb ir pat daudz, video karte nav no jaunākajām bet tā ir diezgan laba.

Vienozīmīgi, ja es taisītos pirkt datoru un man būtu šāda izvēle, es noteikti pirktu šo M79 S2.

Blegj ar ko "s2" atshkjiras no citiem kompjiem ar taadam pat iekshaam es saprast veel joprojaam nespeeju.. Maybe kaads apskaidros mani? OK, augstas veikstspeejas dators, tik pat labi core2duo arii ir diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus?

diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus?

Tu padomā ko raksti. Core2Duo nav kompis, bet procesors.

diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus?

S1 no S2 Atšķiras ka ir nomaiņita video karte kā arī korpuss.

T.b Dievs kad nopirksi sho kompi pateiksi kā strādā??? OK??? :khehehe:

btw, es neprasiiju ar ko s1 atskjiraas no s2. bet ar ko atshkjiraas visi tie "s" datori no parastajiem.

Tu galvu esi saspiedis? Tas ir tikai nosaukums :slap:

Vins atskiras ar to ka par tadu cenu vins ir diezgan labi sakomplektets un tas ari viss.

Atrodi man labaku datoru kas butu zem 289ls :blelohs: cietpauri (un no veikala)

btw, es neprasiiju ar ko s1 atskjiraas no s2. bet ar ko atshkjiraas visi tie "s" datori no parastajiem.

Virsrakstu lasīji !!!

BOOT.Lv video apskats: M79 S2 ? otrais S sērijas spēļu dators ar labu ātrdarbību par pieņemamu cenu

Saprati!!! :10cm:ātrdarbību par pieņemamu cenu

EDIT:

Edited by ModeratO

M79 S2 ir vienkārši nosaukums, tāds kā brenda dators like visādi fujitsu siemens, lenovo utt.

Gaidu reportu par S2, ko spēj pavilkt un tādā garā, jo skatos arī viņa virzienā, zinu zinu, ka visādos ss.lv un ebayos var atrast lētāk un labāk, bet man patīk svaigas mantas nevis nospeķots ar svešiem pirkstiem, mazums ko viņš tur tajā kompī ir darijis, varbūt brīvie ram sloti sapisti u. c. huiņas.

• 1 month later...

Karoch nesaprotu par ko man shaja topika ielika +10 WARN.

BEt jau kadu menesi esmu ar S2 datoru. (Ja ne vairak)

Viss iet ideali. Speles bez aizkershanas.

Dizains ari seksigs.

Kluss nekadu skanu neizdala.

Nu karoch esmu loti apmierinats un cena ko samaksaju bija ta verta

Garanatija visam detal;am no 1-2 gadiem.

Ja kas iesaku pirkt (ja kads domaja pirkt).

Ja ir kadi jautajumi jautajiet

Sorry ka tik velu iepostoju jo biju pa visam aizmirsis pa so topiku, tagad pamaniju un izdomaju iiepostot :D

Edited by Dievs.

Nu jau arī kādas 2 nedēļas manā īpašumā ir tas m79 s2 agregāts.

Nu ko līdz šim esmu spēlējis...( un kas ir gājis gludi)

Prototype - 1680x1050, viss uz high

Mass Effect - 1680x1050, neesmu neko kruķijis, jo grafika tāpat likās nežēlīgi kruta.

GRID - 1680x1050, high

Mirrors edge - 1680x1050 mid/high

GTA IV gan kautkā salīdzinoši sūkajoši iet(vismaz man). Lai kā es kruķītu settingus vienalga ir tikai ~24fps. High no low ne ar ko neatšķiras(izņemot skaistumu) bet spēlēt var.

btw, m79 čaļi nebija pievienojuši manam hdd kabeli :D

Edited by knds

lol. pa gta 4 nemaz nesapņo...gta sākas no triple core pročiem! dual 2.5 nea...pietam ja tev kautkāds 666 mhz rams tad jau vispār.

man ar 9600 gt, 4gb (1060 mhz) dual 2.7 ghz gta gāja tā...nu uz max ielagoja, bet ne traģiski, nesoties ar autiņiem. staigāt un šaut bij viss bumbās.

viena lieta gan...pēctma, kad spēlēts Godfather 2, tad GTA4 liekas kā pussy game...ne sūda no vardarbības, kas ir us GF2...tas mani sarūktināja.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...