tuklais Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Doma bija par jaunu datora iegādi, šodien ieejot būtā uzgāju šo, kādas ir jūsu domas par šī datora komplektāciju un vispār par datoru kā tādu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nūū cena priekš šāda datora ir tīri normāla, korpuss man pat ļoti patika, cietais disks diezgan paliels, rams 4 gb ir pat daudz, video karte nav no jaunākajām bet tā ir diezgan laba. Vienozīmīgi, ja es taisītos pirkt datoru un man būtu šāda izvēle, es noteikti pirktu šo M79 S2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Perc lietotu datoru ss.lv un nokaule vel cenu. Es pirms laika dabuju datoru quad core ar 4gb ram, 750gb hdd, 9800 gtx+ videokarti un 22" monitoru par 300ls. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Jā ss.lv var atrast labākus datorus, bet nav garantijas ka tas ies ilgāk kā mēnesi - taču veikalā pirktam ir garantija... ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Un kas tad tam datoram var notikt pec menesa? Datoriem iespeja samaitaties ir LOOTI nieciga. Noteikti niecigaka, ka guvums perkot DAUDZ letak. Nav jau amerikanu masina no rumbulas kura "nekad nav sista" Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Nopērc un pastāstīsi man labs vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Blegj ar ko "s2" atshkjiras no citiem kompjiem ar taadam pat iekshaam es saprast veel joprojaam nespeeju.. Maybe kaads apskaidros mani? OK, augstas veikstspeejas dators, tik pat labi core2duo arii ir diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus? Es pirksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus? Tu padomā ko raksti. Core2Duo nav kompis, bet procesors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 diezgan augstas veiktspeejas kompis. Es arii varu salikt kasti un nosaukt "c4" un teikt, ka tas ir uuber spraagstoshh kompis. Kaads ir nopircis tos "s" seerijas datorus? S1 no S2 Atšķiras ka ir nomaiņita video karte kā arī korpuss. T.b Dievs kad nopirksi sho kompi pateiksi kā strādā??? OK??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 T.b Dievs kad nopirksi sho kompi pateiksi kā strādā??? OK??? nakam nedel 100% jau bus man Tad ari ietestesu un pateiksu Jabut labam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 blegj, piekasaas pie siikumiem. Viss paarejais iet po defu... Kaa var nesaprast. lol.. btw, es neprasiiju ar ko s1 atskjiraas no s2. bet ar ko atshkjiraas visi tie "s" datori no parastajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 btw, es neprasiiju ar ko s1 atskjiraas no s2. bet ar ko atshkjiraas visi tie "s" datori no parastajiem. Tu galvu esi saspiedis? Tas ir tikai nosaukums Vins atskiras ar to ka par tadu cenu vins ir diezgan labi sakomplektets un tas ari viss. Atrodi man labaku datoru kas butu zem 289ls cietpauri (un no veikala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 blegj, varbuut taapec es arii prasiiju? Prasu paskaidrot - tas blegj mauc kaa 12 gadiigais un lielaas, cik vinjsh gudrs ir. nu lol... http://ebay.com vari arii pamekleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) http://ebay.com vari arii pamekleet. Nem google.lv pamekle :mIm: Es netaisos no kautkadam arzemju lapam pirkt nav ne laika ne velesanas. Edited May 14, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Nu tur jau tava veeleeshanaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) btw, es neprasiiju ar ko s1 atskjiraas no s2. bet ar ko atshkjiraas visi tie "s" datori no parastajiem. Virsrakstu lasīji !!! BOOT.Lv video apskats: M79 S2 ? otrais S sērijas spēļu dators ar labu ātrdarbību par pieņemamu cenu Saprati!!! ātrdarbību par pieņemamu cenu EDIT: Edited May 14, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 M79 S2 ir vienkārši nosaukums, tāds kā brenda dators like visādi fujitsu siemens, lenovo utt. Gaidu reportu par S2, ko spēj pavilkt un tādā garā, jo skatos arī viņa virzienā, zinu zinu, ka visādos ss.lv un ebayos var atrast lētāk un labāk, bet man patīk svaigas mantas nevis nospeķots ar svešiem pirkstiem, mazums ko viņš tur tajā kompī ir darijis, varbūt brīvie ram sloti sapisti u. c. huiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Karoch nesaprotu par ko man shaja topika ielika +10 WARN. BEt jau kadu menesi esmu ar S2 datoru. (Ja ne vairak) Viss iet ideali. Speles bez aizkershanas. Dizains ari seksigs. Kluss nekadu skanu neizdala. Nu karoch esmu loti apmierinats un cena ko samaksaju bija ta verta Garanatija visam detal;am no 1-2 gadiem. Ja kas iesaku pirkt (ja kads domaja pirkt). Ja ir kadi jautajumi jautajiet Sorry ka tik velu iepostoju jo biju pa visam aizmirsis pa so topiku, tagad pamaniju un izdomaju iiepostot Edited June 26, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Nu jau arī kādas 2 nedēļas manā īpašumā ir tas m79 s2 agregāts. Nu ko līdz šim esmu spēlējis...( un kas ir gājis gludi) Prototype - 1680x1050, viss uz high Mass Effect - 1680x1050, neesmu neko kruķijis, jo grafika tāpat likās nežēlīgi kruta. GRID - 1680x1050, high Mirrors edge - 1680x1050 mid/high GTA IV gan kautkā salīdzinoši sūkajoši iet(vismaz man). Lai kā es kruķītu settingus vienalga ir tikai ~24fps. High no low ne ar ko neatšķiras(izņemot skaistumu) bet spēlēt var. btw, m79 čaļi nebija pievienojuši manam hdd kabeli Edited June 26, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 lol. pa gta 4 nemaz nesapņo...gta sākas no triple core pročiem! dual 2.5 nea...pietam ja tev kautkāds 666 mhz rams tad jau vispār. man ar 9600 gt, 4gb (1060 mhz) dual 2.7 ghz gta gāja tā...nu uz max ielagoja, bet ne traģiski, nesoties ar autiņiem. staigāt un šaut bij viss bumbās. viena lieta gan...pēctma, kad spēlēts Godfather 2, tad GTA4 liekas kā pussy game...ne sūda no vardarbības, kas ir us GF2...tas mani sarūktināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 toč ar triple pietiek, quad nevajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nope. pietiek ar sakarīgu triple 2.6 + un kam ir cache ~6 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 tad jau amd phenom 2 x3 720 ir labākā izvēle es sāku domāt par jaunu pc uz amd, jo izskatās, ka to varēs ilgāk apgreidot, jo ir taču vēl x4 utt. kādi proči amd nāks laukā vēl, uz am3 kkas būs vēl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now