Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais Slēdzas Ārā.


bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad viss jau pateikts topika nosaukumā, pirms kādām 3 dienām sāka kompis vienkārši rubīties ārā, kaut vai baterija pilna, + vēl pie strāvas vada pieslēgts, vitreiz neslēdzas vispār ārā, citreiz kādas 2 reizes dienā.

Link to comment
Share on other sites

nu bet kā tā var būt, portatīvais man +/- 2 mēneši. Un tas ir lielāko ties spēlējot, bet sākumā tak spēlēju, nekas nepārkarsa. Varbūt dēļ to, ka man citais pilns gandrīz, uz portatīva lielāka slodze un ātrāk sakarst??

Link to comment
Share on other sites

Man čomam acers ar bija kopā tikai gadu... arī izslēdzās katru dienu un visdrīzāk dēļ kūlera, jo cita vaina nebija, viss sākās aju pēc pāris mēnešiem... nu tagad tas kompis nosvila dēļ kaut kāda biosa nokačāšanas no acer mājaslapas un tā faila ieinstalēšanas :D

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Acer + Intel Graphic Media Deccelerator.

Gadījās, ka kaut kas nepatēmu nokarsa līdz video atrubās ( nofrīzo ), un tad pēc 10 sekundēm aiziet BSOD + autoreboot. Sākumā es domāju, ka vienkārši nevelk kaut kā slodzi, bet reiz uz Serious Sam iedomājos pārslēgt video modes ( jo tur viss aizgāja dirsā pa katrām 5 minūtēm, burtiski ) , un voila - pēc tam gāja kā smērēts un nekur nekas nesila un nejājās.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...