bullet Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Tātad viss jau pateikts topika nosaukumā, pirms kādām 3 dienām sāka kompis vienkārši rubīties ārā, kaut vai baterija pilna, + vēl pie strāvas vada pieslēgts, vitreiz neslēdzas vispār ārā, citreiz kādas 2 reizes dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) spēlējot kaut ko vai sēžot netā, neko nedarot slēdzas ārā? Edited May 11, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Varbūt kūleris nespēj vairs kārtīgi atdzesēt procesoru vai kaut ko citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Cik ilgi tev portatīvais jau ir? Pārbaudi power optionus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Man tas pats ar portatīvo, lietoju ASUS F3J series, nedēļā +/- 3 reizes izrubās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Tas ir kulers vainigs man ari tas pats bija nopirku jaunu tagad viss Oke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 nu bet kā tā var būt, portatīvais man +/- 2 mēneši. Un tas ir lielāko ties spēlējot, bet sākumā tak spēlēju, nekas nepārkarsa. Varbūt dēļ to, ka man citais pilns gandrīz, uz portatīva lielāka slodze un ātrāk sakarst?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Man čomam acers ar bija kopā tikai gadu... arī izslēdzās katru dienu un visdrīzāk dēļ kūlera, jo cita vaina nebija, viss sākās aju pēc pāris mēnešiem... nu tagad tas kompis nosvila dēļ kaut kāda biosa nokačāšanas no acer mājaslapas un tā faila ieinstalēšanas Edited May 11, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Nu kā, ja jau 2mēnešus aiznes uz remontu! Un jā spēlējot spēles kūleris nepavelk. Varbūt ar putekļiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Shitas man ar nessen bija ar pc kad speeleeju kko panjem pats no seviim izrubaas sasmeereeju procim virsuu to pasteetu viss iet kaa vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Kas par laptopu? Ja spēlē izmanto OpenGL režīmu, pārslēdz spēles settingos uz Direct3D. Possibly could do the trick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ja spēlē izmanto OpenGL režīmu, pārslēdz spēles settingos uz Direct3D. Possibly could do the trick. ja nav noslēpums tad WTF?!??!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Acer + Intel Graphic Media Deccelerator. Gadījās, ka kaut kas nepatēmu nokarsa līdz video atrubās ( nofrīzo ), un tad pēc 10 sekundēm aiziet BSOD + autoreboot. Sākumā es domāju, ka vienkārši nevelk kaut kā slodzi, bet reiz uz Serious Sam iedomājos pārslēgt video modes ( jo tur viss aizgāja dirsā pa katrām 5 minūtēm, burtiski ) , un voila - pēc tam gāja kā smērēts un nekur nekas nesila un nejājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now