DeSaa Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Man ir pele(vecs sūds) m-sbf90 ar veco galu. Un klava(arī vecs sūds) ar veco galu. Spēlējot tf2 (cs 1.6 ari un vel dažas fps spēles bet vis izteiktāk tf2) ir piem tā, es velku uz kadu pusi pēkšņi apstājas un nevelkas uz to pusi kautgan es velku. Ar klau vloki. Dažreiz raustās lampiņas(ļoti reti), ieroči paši nomainās. ā un ar peli viņi pažreiz paši izšaujās. Agrāk bija viss ok tgd parinstaleju win un lkm pec kada meneša 2 raustās. Tatad peles vaina nav jo klava ari nestrādā. Win parinstalēšana ari ne jo no sakuma strādāja. Nu man vajadzētu palīdzību lai to novērstu. P.S. Sorry par gramatiskajām kļūdām, man bija jāsteidzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Kāda CPU temperatūra? Šitādi gļuki var rasties arī karsta procesora dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Nu tagad 44?c Tagad paspelešu un pastīšos, kā tad būs. EDIT: Temperatūra svārstās no 45?-47?. Tagad sēžot netā ap 42? Edited May 12, 2009 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now