simular Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Sveiki, man radusies maza ķibele ar cs! Tātad man datorā bija vīrus kādu laiciņu, tagad tiku vaļā, bet problēma, ka neiet vairs arī cs.... Es pārinstelēju cs, uzspiežu uz Shortcut, bet nerubijas iekša un pie procesiem ar neuzrādas, tā tad lieta tāda, ka man nerubijas cs iekša, kaut arī ir uz datora viss kā nākas! Lūdzu palīdziet, var būt kāds zin kāpēc tā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 palaižot neko pilnīgi neuzrāda? caur task manager mēģināji laist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simular Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 nemēģināju, bet task managera pie procesiem palaižot cs nekas neuzrādās... vai ir iespēja, ka vīrus kādu failu sistēmā bija aplipinājis un es viņu kopā ar vīrusu izdzēsu, un deļ tā faila vairs nav iespējams spēlēt cs? Tā varētu būt?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 vai ir iespēja, ka vīrus kādu failu sistēmā bija aplipinājis un es viņu kopā ar vīrusu izdzēsu, un deļ tā faila vairs nav iespējams spēlēt cs? Tā varētu būt?! tu tiešām cs pārinstalēji? manuāli dzēsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simular Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 caur add remove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Atinstalē CS. .izdzēsi cs mapi.. uzinstalē pa jaunu.. un viss ies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simular Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Atinstalē CS. .izdzēsi cs mapi.. uzinstalē pa jaunu.. un viss ies! pēc tā sū** vīrusa man liekas kāda fails tika dzēsts, saistībā ar grafiku un tāpēc tagad neņem pretīm cs... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Tad pamēģini pārinstalēt video kartes draiveri.. ja jau tu saki ka grafika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 citas spēles iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now