Edgars1992 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Grandioza atkalredzēšanās notiks 15. jūlijā Ogres estrādē. Savus fanus un cienītājus tur pulcēs DJ Tiesto. DJ Tiesto uzstāšanās neatpaliks no citur pasaulē notiekošajām - būs milzīgi diodu ekrāni, koncertu pavadīs prožektoru un lāzeru radīts gaismu šovs, būs grandiozs salūts. Pasaules slavu guvušais DJ Tiesto dzimis 1969. gadā Holandē un viņa īstais vārds ir Tijs Verwest. Pirmās kompozīcijas sacerējis jau 12 gadu vecumā, bet pirmā uzstāšanās (vietējā klubā, kurā vienlaikus varēja uzturēties ne vairāk kā 200 apmeklētāju) notikusi, kad Tijs bijis tikai 14 gadus vecs. Jaunrades sākumā viņam apkārt nav bijuši citi dīdžeji, līdz ar to viņa daiļradi neietekmēja citu idejas un citu mūzikas stils, tā DJ Tiesto attīstot tikai sev vien raksturīgo un unikālo stilu. DJ Tiesto mūzikā bijuši dažādi periodi, spēlējis acid house un new beat, house, trance..., bet, kā apgalvo pats dīdžejs, ar saviem šoviem apceļojot pasauli guvis daudz dažādu iespaidu, kas radījuši īsto DJ Tiesto, kura uzstāšanās laikā klausītājs spēs izbaudīt visu - gan trance, gan house, gan techno un šo stilu sajaukumu droši var dēvēt par labāko, ko deju pasaule piedzīvojusi. DJ Tiesto savas uzstāšanās laikā necenšas izmantot "gabalus", kas populāri dotajā brīdī, bet gan vadās pēc savām sajūtām, turklāt, tas viņam izdodas tik veiksmīgi, ka atmiņā paliek uz ilgu laiku. DJ Tiesto jau vairākkārt ticis atzīts par pasaulē labāko dīdžeju un jau vairākus gadus turas pirmajā trijniekā. 2008. gads DJ Tiesto ir bijis īpaši veiksmīgs - klubu mekā "Ibiza DJ Award" viņš ieguvis titulu "Best International DJ", vēlāk "WMC Awards Miami" atzīts par "Best Global DJ", pirms tam plūcis laurus nominācijās par "Best dance artist", "Best remixer" utt. 2008. viņš bijis izvirzīts arī Grammy balvai par kompozīciju "Elements of Life". Vienlaicīgi, neraugoties uz dīdžeja popularitāti un milzīgajiem panākumiem, Tiesto ir vienkāršs cilvēks, kurš nedomā par slavu, bet patiesi mīl mūzikas radīšanas un atskaņošanas procesu. Savukārt par nākotnes plāniem dīdžejs nemēdz runāt, jo, viņaprāt, katra diena ir kā jauns pārsteigums- neparedzams un aizraujošs. Tiekamies 15. jūlijā! Biļešu pārdošana sākas 18 maijā! Avots Edited May 9, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 "Forši", ka Biļešu Servisā par to nav ne vārda. Pēdējā laikā neesmu klausījies, bet agrāk bija viens no retajiem trance izpildītājiem, kurš man patika. Jānovelk kāds svaigs sets, jāiečeko. Kāds no gign kalbasjorām domā uz šito braukt? Zinu, ka vēl ilgi, bet man nepatīk pirkt dārgas biļetes (kuram gan patīk lol). EDIT: HA HA, www.tiesto.com nemaz nav tāds events. U have been punk'd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 (edited) EDIT: HA HA, www.tiesto.com nemaz nav tāds events. U have been punk'd! Nē, parasti parādās 2-3ned. pirms pasākuma viņa mājas lapā Edited May 8, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Es tur redzu sarakstu līdz 21.09.09. Par Latviju ne miņas. Tjipa sarakstu visu laiku maina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 Vienu gadu tač arī Ogres Estrādē bija Dj Tiesto. Tad man šķiet arī tikai dažas nedēļas pirms pasākuma parādījās, kāda infa viņa mājas lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Nekur neatradu cik maksā biļete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Cerams, ka info ir patiess, došos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Pirms 2 gadiem laikam bija Ogrē un tad patiešām nedēļu pirms pasākuma parādījās šis īvents viņa lapelē. Šogad gan ATB, gan Tiesto būs - varētu būt kruti. Es gan nezinu vai laidīšu, jo abus esmu redzējis. Vienīgi, ja divīšbenčiks pierunās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Okej 1mo reizi kad aiziet viss ir zajebennaa,bet nu iet tikai,tapec ka citi iet,doooh Kraajiet naudu Bitch partijam labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 ha, ja komānija kaut kāda veiksmīga novācas, varētu aizlaist, jo neesmu bijis uz DJ končiem kā tādiem. + gūd, labāk naudu uz positivus krāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 ATB pagājušo gadu brutāli sūkāja. Bičpārtija lapa jau 3 dienas down. Cerams, ka apdeito infu (cilvēks ar līkām rokām) par māksliniekiem, kuri ieradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Jaa 35Ls biljete maxaa :D Un vienigais kas man tur tiiik ir PRata veetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 a kkura maija riiga ar bus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 tiko redzēju reklāmu, ka tiesto būs 18. maijā, nevis 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Nē, viņš būs 15 18 maijā biļetes cena būs 5ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nu ja pirmdien atcerēšos nopirkt biļetes, tad braukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 mani vissvairak satrauc tas, nekad nesmu bijis ogres estrādē, un līdz cikiem ir koncis? Tas ka tur pa nakti nebus kur palikt ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Skatos būs jābrauc, bet kā tur ar transportiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Vislabākais ir privātais transports, jo vilcienā ir žopa, cik redzēju jūtūbā, kas notika pēc iepriekšējā tiesto konča, siļķes mucā Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 sūdīgi, bet kā tur ir. man grib braukt māsīca līdz, bet viņai nav vēl 16 vai viņu laidīs iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Pagājšgad uz ATB Ogres estrādē laida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 Neviens gadus neprasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Vot tur nu gan tu maldies, es biju pagājušajā ATB un kam nebija 16 gadiņus nelaida iekšā, vienīgi tad, ja sarunāja kādu iekšā aizbildi, vai ar tiem apsargiem/policistiem, kad pieskatīs viņu bet par to bija jāmaksā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Nu ja tu savos 15 izskaties uz 12, tad varbūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now