eziic Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Compaq ports, problēma principā pateikta topika nosaukumā - aizveru viņu ciet, it kā viss izslēdzas, klusums, eju gulēt un no rīta pamostoties konstatēju faktu, ka viņš, lai arī aizvērts, rūc. Tātad kaut kādā konkrētā laikā pa nakti [ap 3:00, cik esmu novērojis], viņš ieslēdzas atpakaļ. Kas tas varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Man ar šitā bieži ir, tik viss notiek ātrāk, tad es atveru, un aizveru vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Iespējams kaut kādi vīrusi vai kaut kas ar windu sagājis kreizī, jo man vienubrīd uz parasto pc tā pati problēma bija, ka mistiski izdomāja ieslēgties tā pat vien... pēc windowsa pārinstalācijas problēma pazuda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 9, 2009 Author Report Share Posted May 9, 2009 Kāpēc puse no maniem jautājumiem šeit vienmēr paliek neatbildēti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Pārbaudi power settingus, izrauj baterijas lādētāju no rozetes pēc izslēgšanas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Izrubī tīkla karti/izrauj neta vadu pirms vāka aiztaisīšanas, jo kompi var "pamodināt" caur tīkla karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 Neta vada izraušana palīdzēja, tagad viņš iemidzis guļ visu nakti. Lielais paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 Ai Feil. Neta vads toreiz tika izrauts pēc 03:00 naktī, līdz ar to no rīta kompis joprojām bija izslēgts un man likās, ka viss ir bumbās, tomēr tā nav. Iepriekšējā naktī ap 02:00 izrāvu vadu, aizvēru ciet vāku un no rīta mani jau sagaidīja šņācošs objekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Grūti izslēgt? Uzliec lai izrubās aiztaisot vāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 Bet es negribu izslēgt, es gribu, lai varu aizvērt un viņš aizmieg līdz rītam. Alternatīvas meklēt ir kūl, bet problēmu atrisināt vēl kūlāk. Un es nezinu kā uzlikt, lai izrubās, kad aiztaisa vāku, tas varētu būt risinājums, ja tu mani apgaismotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 @ Vista: Control Panel -> Power Options -> kreisajā malā "Choose what closing the lid does" Šis var būt risinājums kamēr atbrīvosies no savas sāpes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now