ANALGINS Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nu tad ta esu uzstadijis hlds un amx vis ir ok,bet velos noskaidrot ka var uzlikt to PTB pluginu un ka saucas un ka uzlikt to shitu ka raunda beigas rada labako killeri kads zin ka pamacit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Kad es liku AMX, tad tāds sūds jau defaultā bija virsū un visu rādīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 7, 2005 Author Report Share Posted July 7, 2005 tad man vecs amx laikam vari pateikt kas ta teu pa amx versiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 analgins kr4 ieej users.ini failaa uzliec sev pilno access, un kad buusi csaa ieraxti consolee amx_statscfgmenu un tur buus, lasi visu var tur izsleegt, iesleegt, multi kill un viss paareejais tur arii buus, bet es tev neieteiktu likt amx - amx sux, labaak izstudee amxmodx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Man bija AMX Mod X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 imho mums arii ir amx x Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 kad iegaju serva un konsule uzrakstiju to amx_statscfgmenu man pateica ka uz serva stats plugins are not instaled on this server push 8. to save cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 bet es tev neieteiktu likt amx - amx sux, labaak izstudee amxmodx pastasti man luduz, kapec amx ir suds salidzinajuma ar amxx ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 es taa dzirdeeju ka amx mod vairs neviens neattiista un nenaak apdeiti aaraa, bet amx x izstraadaa un izlaizh apdeitus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 bet vai kads pateiks / iedos linku kur un kas jakacha ? jo tas statsmenu man nerubas jo ir amx mod X Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 jataajums papaam , peec ptb uzlikshanas, vinsh deafulta parsviezh cilvekus ta, ka vinjiem pashiem ir jau=izvelas komanda un skins + vel vinji nomirst kaa vra dabuut ka vinju parmet prosta bez nekadas skinu izveles utt. .sma faila itka atradu 1 lietu kura varertu but ista, bet nebija. tur tjip changeteam visus nomainiju uz forceswitch bet neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 -> . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 nuuu bet vai vari pateikt ka lai uztaisa/uzliek latviskotu cash transfer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pārraksti tekstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) nuuu bet vai vari pateikt ka lai uztaisa/uzliek latviskotu cash transfer ? nu lol tu esi idinsh. es visu iztulkjoju jau un iedodu tev tik 1 gljuhs ir (kuru es jau izlaboju ) un tu te prasi ka partulkot worm, sore, bet iisti neiebraucu, kas jadara. taja lapa tik pliki paskaidrot ko taa rinda tajaa cstrike failaa dara. k-ko sachakareeju un tagad paarpet neprasot kadu skinu njemt utt, bet nomirst ta pat. meibii pasaki, ka tev ta rindinja izskatas ? Edited July 18, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now