Jump to content
GIGN Forum

Alles Klar!


Recommended Posts

Labdien!Tā kā man vel ir 1.5 menesis atvaļinājums un nekas cits man nav darāms kā CS drotot un ir saskare ar čītakiem,tad vēlētos palūgt uz šo termiņu 1,5mēnēsi uz pārbaudes laiku xb!Ir ilggadēja pieredze ar šo komandu citos serveros!Teiksim tā,man vairāk šo komandu vajadzētu tīšu čītojošu playeru eliminācijai!tīru aimu vai noreicol atpazīt nebūs problēma!uz aizdoma pamata,ja kāds nepatīk netaisos banot! Ja tiks savārīti sūdi esmu gatavs šķirties no visa!

P.s. xslap tomēr ir ļoti laba komanda,kuru diemžēl zaudēju pārlieku daudzā alkohola iemesla dēļ,kuru arī vēlētos palūgt atpakaļ. Rekomendāciju domāju ka nevajag,bet ja vajag tad ezis,zorgs,Fake,T0mass un vēl daži(Pinky,d0gy,...) cerams kādu labu vārdu aizliks ;)

Iedodiet uz mēnesi kāmēr tik tiešām varu labus darbus serverim darīt,! ;)

P.p.s. Manu online time varat ļoti labi redzēt ,manos statos!Krīsīt arī vairs nekrisiju un sūdus necenšos taisīt ;)

Paldies par sapratni un PAR LIELU LATVIJU :thumbsup:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Es pieņemu ar šo tu tēmēji uz to ka 2reiz(abas velā vakara stundā jautrības nolūkos) pielietoju nemirstības formulu uz kādu no saviem tīmmeitiem!Bet kā jau raxtīju lai iedod man uz pārbaudes laiku 1,5mēnesi,ja kāds nevainīgs tiks izbanots,tad varēs visu ņemt nost!Jo es pavadu pietiekami daudz laika servakā,un sūdus nesataisīšu,tikai likvidēšu vēl pāris nesportisko spēlētāju!

Link to comment
Share on other sites

Ir sanācis spēlēt kopā ar šo personu [douph]. Cilvēks nažu muļķības gandrīz pavisam aizmirsis un serverī pamatā sastopams kā pusnopietns un pusnosvērts frageris, kura vienīgais pozitīvais pluss palikusi vājība pret ne-defaultajām kartēm. Shame on you. :) Ar xb noteikti mācēs apieties, jo ir pieredze no citiem projektiem, tāpat ir palīdzējis ķerstīt čīterus brīžos, kad mans alkohola saturs asinīs pārsniedz viņējo piecas reizes un nekad neesmu apdedzinājies viņam uzticoties. Vienīgais, ko gribēju piebilst, bija par to slapu - es ļoti labi zinu kā tas ir adminēt bez xslap pakas un tas tiešām nav forši. Tāpat es zinu vai vismaz ceru, ka palikšana bez šīs pakas ir bijusi pietiekoši laba mācība, lai tas vairāk neatkārtotos. Nu spriediet, protams, paši, bet bez xrock un xnick serverī kārtību uzturēt ir manāmi grūtāk. Pīs.

Link to comment
Share on other sites

tā kā tu paskatījies uz mani draugos, man sirsniņa palika mīkstāka un xb pieliku. slaps pagaidām nespīd.

p.s. tagad tikai neiedomājaties, ka likšu tiesības visiem, kas uz mani paskatīsies :mIm:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...