mephisto Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Vakar ar vienu chaliti runajam un saruna kaut ka aizgaja par lejupieladem. Vinjsh teica, ka diena sanak no torrentiem novilkt ap 8GB muziku, filmas, speles. Kaut ka baigi lielais cipars izsklausijas, un es vinjam jautaju, vai nav bail no kiberpolicijas vai kaut ka tamlidziga. Un shamais man atbildeja, ka downloadot varot cik grib, bet sodi ir par uploadu. Tatad jautajums - vai tas tiesham ta ir, ka diena es novelku 8Gb fignjas un nevienam par to nesilts ne auksts, kamer es tas visas fignjas nepadodu talak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Pagaidām - jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ja tu neh4x0rZo vai arī neesi viens no lielākajiem aplouderiem kādā trakerī vai tā īpašnieks, tad neviens tevi neaiztiks. Vispār pēdējā laikā sLAMPA apklususi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 bet ņemšana arī ir pirātisms, tikai to nevar pierādīt, ka tu esi kkad no kkā ņēmis. kad uploado, tad ir tieši pierādījumi - it īpaši, ja tu nepārtraukti uploado. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ar My Music mapes apskati pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 nu My Music apskatīšana. bet nevar jau pirms tam pierādīt, ka viņš ņēmis ir. tā jau neviens nedrīkst tā skatīties bez atļaujas to My Mysic. tikai tad, ja jau konfiscēti dati. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 aar4ijs ahm un ka tieshi var nepieradit, ka esi kaut ko vilcis, bet pieradit, ka esi devis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 jā, jo dod uz augšu, kam katrs var brīvi piekļūt un paņemt, bet ja ņem, tad neviens tācu nevar pierādīt, ka tu tgd no kāda seedera velc. teorētiski var tikai piešūties par to, ka tu esi reģistrējies kādā torrentu trakerī un tādēļ iečekot tavu kompi. bet ja tu velc kādā ārzemju visiem brīvi pieejamā un bez reģistrēšanās lietojamā trakerī, tad tev nepiešūsies visdrīzāk. un beztam nav arī dzirdēts, ka kāds notiesāts par to, ka vilcis kādus failus. parasti jau tiesā tos, kas šos failus izplata. nav ņēmēji - ir izplatītāji ; nav izplatītāji - nav ņēmēji. ja iznīcina izplatītājus, tad apkarots pirātisms, jo nav taču IZPLATĪTĀJU aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 un beztam nav arī dzirdēts, ka kāds notiesāts par to, ka vilcis kādus failus. parasti jau tiesā tos, kas šos failus izplata. nav ņēmēji - ir izplatītāji ; nav izplatītāji - nav ņēmēji. ja iznīcina izplatītājus, tad apkarots pirātisms, jo nav taču IZPLATĪTĀJU aar4ijs tu pats nesaproti, ko runaa. idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Cik zinu,neiesaku latv. muzonu vai filmas labak neaiztikt parejo aiztiec cik uziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 idiots nē es saprotu ko es runāju! viņiem primārais ir apkarot uploaderus, lai samazinātu pirātismu. downloaderus var paņemt par nelegālu saturu, bet viņi ņem uploaderus, jo ar downloaderiem šausmīgi liels čakars. aa un pats tu idiots! tad pasaki pareizo variantu ja jau esi TIK gudrs, nevis ieliec ĻOTI SAPROTAMU POSTU, kas topika veidotājam ĻOTI palīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 idiots Es piebalsoju šim viedoklim! Pareizi teikts dēls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 blah, ārčij tu tiešām nesaproti ko runā! "..bet ņemšana arī ir pirātisms, tikai to nevar pierādīt, ka tu esi kkad no kkā ņēmis. kad uploado, tad ir tieši pierādījumi.." pierādīt to var jebkurā laikā, ja tas viss nonāk tik tālu, ka viņi piekasās tavam ISP un liek nodot log failus. iesaku nebārstīties ar nekorektiem tekstiem un nemuļķot citus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 god damn tagad jāskrien kačātā muzjaga pirkt ... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 Patiesiba jautajums nebija par to vai mani aiztiks vai ne, bet gan vai tas ir atljauts vai ne. Bet cik noprotu ir aizilegts ne tikai izplatit lietas, bet ari njemt lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Nedrīkst ne dot, ne ņemt. Tā ir un paliek zagšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts