SchWarZ ;) Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Tatad ir doma nopirkt masinai jaunas tumbas, aizmugure ielikt, mosk kads varetu ieteikt kadas kuuliigas? Cena varetu but lidz 30 nu mosk kaut vai 40 ls, nevajag neko baigi labo bet nu kaut cik labas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 http://www.salidzini.lv/search.php?q=Sony+...amp;cn=&cl= Man Civicā bija ieliktas šādas tumbas + priekšā tada paša modeļa priekšējās + Sony maģis. Skanēja uz urrā. Ap to cenu, cik toreiz meklēju un plānoju, neko prātīgāku tā arī neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ir tada jauna firma atkinson vai ka vinju tur... maxima tirgojas gan magjisi pa 40Ls ar USB flashu + CD un tumbas ari toreiz vinjas maksaja 14Ls nezinu ka tagad. Ta ir jauna firma tapec ari leeti un isteniba par kvalitati nevar sudzeties. Skanja ir laba! Tik maģits bij parak jaudiigs un izblieza vienu ara... bet nu ja ieliek 2 tadas + subiiti soliida skanja. Bet nu ja tev tadi neinterese tad skaties pats :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Bet nu ja tev tadi neinterese tad skaties pats :] Es tās atkinson maximā pa 5ls dabūju Ja tu tā saki par maģīšiem, tad parīt jābrauc čekot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Bet nu ja tev tadi neinterese tad skaties pats :] +2,147kkk Edited April 29, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) 90niece bagasnieka + subis + pastuuzis un gogogo x] vel to visu brinumu var pamonteet zem aizmugureja sedekla x] Edited April 29, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 a kaadas tu gribi ? aizmugureejaas durviis vai uz plauktinja elipses ? pasham "mammas mashiinaa" ir blaupunkt tumbas. jumtu rauj nost ! ja tu gribi, lai viss ir bumbaas, tad mashiinu vajag ari nopakot. citaadaak grabees viss, kas var grabeet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 1. kart visas firmas no leta gala ir suudi 2. kart kenwood ir iznjemums 3. kart man bija pilna kenwood sistema, kenwood maksa 50 ls varbut, bet ir to verts 4. kart zemak krist ir debiili 5. kart.. ja liec aizmugure, noperc skaideni, prieksh elipesm kenwood pietiks ar 12 nieci, ja kas noperc ari ar ko apshut 6. ja plano likt subi, pec 15 nieci un subi monte ieksha plaukta + pie plaukta apakshas subim kaste 7. ja kads megjina tiikt ka kkadi maximas shiti ir kkas normals, noshauj vinjus 8. ja vajag konsultacijas par audio - go ahead Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Par kenwood ari esmu dzirdejis labas atsauksmes, visticamak sodien ari tas panemsu, paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Noperc lietotas ss.lv! Tur var loti labus diilus tagad noraut no caliem, kas ieravusu stieni ar kreditiem! DAbusi LOOTI labas tumbas par zemu cenu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 aaha.. noteikti.. ai... spiikeri jaapaardod.. naaah, paaaaarbauiishu kaa skan uz max... ja nu vienigi herz, tos ir verts pirkt aarii lietotus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 2. kart kenwood ir iznjemums 3. kart man bija pilna kenwood sistema, kenwood maksa 50 ls varbut, bet ir to verts 4. kart zemak krist ir debiili 5. kart.. ja liec aizmugure, noperc skaideni, prieksh elipesm kenwood pietiks ar 12 nieci, ja kas noperc ari ar ko apshut 6. ja plano likt subi, pec 15 nieci un subi monte ieksha plaukta + pie plaukta apakshas subim kaste 7. ja kads megjina tiikt ka kkadi maximas shiti ir kkas normals, noshauj vinjus 8. ja vajag konsultacijas par audio - go ahead Tu maksa tikai par brendu. Tapat lielako ties ir ari ar apgjerbu. Bij gali kur vareja dabut blaupunktus pa certamu cenu... jauzzvana krusttevam bus japajauta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 2. kart kenwood ir iznjemums 3. kart man bija pilna kenwood sistema, kenwood maksa 50 ls varbut, bet ir to verts 4. kart zemak krist ir debiili 5. kart.. ja liec aizmugure, noperc skaideni, prieksh elipesm kenwood pietiks ar 12 nieci, ja kas noperc ari ar ko apshut 6. ja plano likt subi, pec 15 nieci un subi monte ieksha plaukta + pie plaukta apakshas subim kaste 7. ja kads megjina tiikt ka kkadi maximas shiti ir kkas normals, noshauj vinjus 8. ja vajag konsultacijas par audio - go ahead dyversant tu esi saskaaries ar kaut ko iznjemot kenwood, ka vari teikt, ka visi paareejie ir fufelji! Pioneer normaalu audio sisteemu nopeerc un viss skanees, ka maz neliekas. Personiigi es pats neesu skatiijies, ka man vajag visu no vienas firmas man chista pox. + man jau viss muzons bija ljoti kvalitatiivi uzstaisiits kad pirku mashiinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now