Jump to content
GIGN Forum

Smēķēšanas Atmēšana


novijas
 Share

Recommended Posts

atkariba

LOL! es nobliezu ūdenspīpi 2 gadus. pēdēja gada laika viens pats novilcis biju ~ 150 paciņām (2 dienās paka, vidēji 3 un vairāk pīpes dienā). tādēļ nesaki, ka nezinu kas tas ir.

un jā pietiek ar gribasspēku. es gribēju un atmetu. pf. tagat reizēm ciemos vai ar čomiem uzbliežu, bet pats neeju un nepērku. tākā nediršat, ka vajag arī ko citu. ne sūda.

vienkārši tā. noturies vienu nedēļu. tad, ja kādu dienu domāsi nopirkt vienkārši iedomājies cik stūlba sajūta būs pašam, ka esi bijis vājš un nopircis. man sanāk - pats vnk nokaunies no tā un palīdz.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Cigareshu smaka ir specigaka, ta ka pec viena duma kaku smaka bus prom.

Vispar vieglakais veids kaa atmest ir deriibas. Vislabak ir ar kadu draugu, kursh ari velas atmest. Kjipa kursh pirmais pipe, otram dod aluskasti. Shada veida atmetu savu slikto ieradumu. Nu jau kadus 3 meneshus nepipeju.

Edited by mephisto
Link to comment
Share on other sites

pīpēju 8-9 gadus , izlasīju Allen Carr grāmatu "kā viegli atmest smēķēšanu" vai "Allen Carr's Easyway to Stop Smoking" atmetu pirms vairāk nekā pus gada. tagad mēnesī izpīpēju 2 cigaretes (uz tusiem) atradu pat linku kur grāmatu var nokačāt krievu valodā. Es lasīju latviešu valodā , nopirku grāmatnīcā. grāmatu izlasīju es vel kādi 20 cilvēki kurus pazīstu (visi radinieki un daži draugi) statistika ir apmēram 20:1 , no 20 paziņām nav atmetis tikai viens , un tas ir "Hofo". iesaku izlasīt , kautvai tikai intereses pēc , bet es garantēju , ka atmetīsi , ja atmeta viens no maniem paziņām kurš pīpēja 40 gadus.

Lasi tev saprotamākajā valodā pieņemu ka tā ir latviešu , tapēc labāk nekačā "rus" valodā , jo tur tiešām daudz vajag saprast (lasīt starp rindām).

grāmatu arī vērts izlasīt nepīpētājiem vai tiem kuri nevēlas atmest , tur ir interesanti aprakstītas atbildes uz tiem tizlajiem jautājumiem

"man pīpēšana patīk , kapēc lai atmetu?"

"dzīvē viss ir kaitīgi , kapēc atmest tieši pīpēšanu?"

"jā varu nomirt no cigaretēm , bet no izplūdes gāzēm arī"

"man brīžiem nav ko darīt , tapēc pīpēju"

"pīpējot es nomierinu nervus"

"varu atmest kad gribu , šodien , rīt , pēc nedēļas , gada"

Kapēc nevar atmest ar gribasspēku un , kapēc sāk pīpēt tie kas atmetuši utt , karoče ir vērts izlasīt. es pirku pa 7ls , bet tagad varētu maksāt kādi 11-13ls

Link to comment
Share on other sites

Cigareshu smaka ir specigaka, ta ka pec viena duma kaku smaka bus prom.

tad jau iznāk, ka tu neapzinoties vislaik ar lūpām pieskaries savam ānusam :D , jo smaka tač jau ir prom :D

bet par to grāmatu runājot - arī esmu kko tādu dzirdējis, bet domāju pirmstam, ka tas ir kkāds kārtējais reklāmas triks, ka no 100 cilvēkiem neatmeta tikai 3. tas man likās kkā nereāli. kkur bija tāda reklāma.

aar4ijs

Edited by aar4ijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...