SuperRembo Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ir iespejams pasutit augus akvarijam ? Google izmeklejos neuzodu pagaidam neko LV robezas. Velos savam akvarijam iegadaties augus, bet nezinu kur vinus var pasutit, vietejas bodes nav un nebus ta teica. Sliktakaja gadijuma varat piedavat ebay kur nav muita jamaksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ja es pateikšu visu ko domāju, mani nobanos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Tu kādreiz esi arī kaut ko zinājis ? Bērnu arī drošvien ar pirkstu taisīji. Apstaigā zooveikalus, tizleni. kRi, es pasteidzos. Edited April 27, 2009 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 Es teicu jau vietajas bodes(zooveikalos nava) un teica ka ari nebus. A variants iet uz ezeru makskeret ko ara pasam. B pasutit lai piegada no Rigas kaut ko. C, es nomirstu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) aizej uz zoofīļu veici, moš būs Edited April 27, 2009 by Liztikz* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Tā, pirmākārtām paldies par atļauju pateikt manas domas Bļjadj, superrembo, tu esi debīls ( īstenībā ir pat daudz sliktāt kā "debīls", bet uz sitiena nevaru atrast pareizo vārdu ). Pirmais links googlē ierakstot tik ļoti grūti izdomājamo atslēgas vārdu "akvārijs" - http://www.zoopreces.lv/shop.php?lng=lv&am...d=6&csid=41 Apmēram piektais links - http://www.akvaristuklubs.lv/forums/ Kā var nahuj būt tik tups un šādā forumā prasīt kko par akvārija augiem?!? Te nav nekāds mājsaimnieču klubs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 gign ir unikals forums kur var par visu kas prata ienak jautat, veljovairak spam sadala kura var spamot spamot un velreiz spamot pat ja tas ir glupibas, jo si ir spam sadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Citāts no noteikumiem "Sadaļa "Spams" nenozīmē, ka tur drīkst spamot, tas ir tikai nosaukums sadaļai, kur raksta tēmas, kas neiederas nekur citur." P.S. Nahuj, eto von tuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Vispār SR ir 100% warn un es nedomāju, ka kāds pēc viņa baigi skums. Ja nu vienīgi kā tādu talismanu, tjipa tavo, viņu varētu saglabāt un nenobanot nah. edit: divīt, šoreiz tev seifa vietā "a" burtu nospēra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 SR tu neesi dom@jis k@dreiz njemt un nomirt? nee nu t@ nopietni nomirt un nek@ te ner@kstit? nu k@d tu s@pr@tisi k@ p@r tevi te tik@i njirg@j@s... es tiesh@m necieshu nevienu t@vu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 Tad kapec lasi p.s Taja saita ka domaju kuru tu iedevi tie ir maksligi augi, bet mani intereseja dabigie dzivie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 neee, port@tiv@j@m t@s j@u t@@ shv@k@is @ beidzz@@S.. vedishu kkur l@bot SR, .. hmm suspendot forev@, bet l@i vinsh dziivo te esmu moders un p@t t@du kl@unu topiki k@ t@vi ir j@p@rl@s@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Sen nebiju redzējis ko tik stulbu Es ieteiktu uz gada nomināciju.... par debīlāko topiku Edited April 27, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ak dievs,nu kur var atrast ko tadu jautaat XD diviiti kas tev ar "a" burtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 gaidam wl.media prettriecienu shim meistardarbam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Neesmu nekad saskatījis īpašu iemeslu latgaļu nodiršanai (nu viņu izloksne ir rēcīga, bet whatever), bet šitais lauku pāķis, kurš pirmo reizi pimpi pamērcējot kaut kādai tauķei sataisa bērnu ir vienkārši unikāls. Vissmieklīgākais tajā visā ir viņa reakcija uz aizvainojumiem. Jebkurš normāls cilvēks notītos no foruma vai ietu dzīvē slānīt visus nodirsējus, bet šitas neaptēstais sūda gabals te atgriežas vēl un vēl. Tev reāli neapnīk, ka katru reizi kad tu uztaisi kārtējo savu jobano topiku tu tiec ar sūdiem norakts ? Es saprotu, ka dzīvojot savā rēzeknē, tu sūdus ar dakšu pārcilā dienu dienā, bet šitie sūdi smird drusku vairāk par tiem kurus dirš govis. EDIT: Te nav nekāds botāniķu forums. Vienīgais botāniķis šeit esi tu pats, bet nedaudz savādākā nozīmē. Wowa spēlēšanas vietā labāk aizietu bērnu apklustinātu tā, kā to darīja Pīters no family guy. Tad vismaz par vienu mūjābeli pasaulē būtu mazāk. Edited April 27, 2009 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 @ vot p@r l@tg@lju @pdirsh@nu pilset@s m@nikir pidinj g@n nekl@j@s l@bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 es visu laiku puķes no ebaya pasūtu. nezinu tik kā ir ar ūdensaugiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Bus vien laikam pasam jabrauc uz Rigu pec augiem laikam C variants ^^ Vismaz labi zinat ka Riga mani gaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ew SR , kā tevi sauc/ esmu no rēzeknes , bet tiešām žēl domāt ka tādi kā tu dzīvo rēzeknē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now