deathangel00 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Sveicināti ,mans web atrodās uz cita pc ,perspektīvi , es viņam piekļūstu caur ftp ,bet mans jautājums ir kā var uzlikt /nomainīt dizainu. Jo ,kad ieeju pašā saucamajā sākumlapā, tur nav nekāda veide login ,admin panelis vai jebkāda veida iespēja kā var iekļūt admin panelī.webu pats netaisīju ,bet automātiski jau bija. Jautājumi. Kurā mapē tieši likt ,cik saprotu man ir php nuke un ir jāliek /public_html/themes ,pareizi? Otrais kā ,lai ieinstalēju ,izvēlos viņu ,jo uz localhost vienkārši iegāju sākumlapā-->log in --> adminu tas panelis ---> main un nomainīju ,bet kā jau teicu ,nezinu ,kā lai iekļūstu tur vai kā ,lai izvēlos. Jau iepriekš paldies ,jo cilvēki tikai mācās. smile.gif P.s. neatradu ,kur likt par webu ,tāpēc ieliku šeit un galu galā spams ir viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Cik zinu tava sākumlapa ir paškodēta. Dizainu vari mainīt iekš images mapes + style.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ja tu domā to srt.dyc.lv, tad tas ir php-fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Tika itagad uzliku php fusion 7 ,tad bija pashkodeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now