Jump to content
GIGN Forum

Wanted?!


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Lol? Tikko rakņājoties pa steam, atradu spēli, Wanted: Weapons of Fate, un pirmā doma, WTF?, Noskatoties treileri es sapratu, ka spēle ir balstīta uz filmas notikumiem. Un filma man tik ļoti patika, ka pagāšgad vasarā es biju 3 reizes iekš forumscinema uz Wanted. + mājās nostijos vairākas reizes. So filma vienkārša, super.

Un tagad jautājums, kāds ir jau spēlējis? Ir ar ko padalīties? Nu ar pieredzi, kas un kā? Tas tak nav kārtējais sūds, kas veidots no filmas, kā visi tie James Bondi, un pārējie.

Treileris:

Link to comment
Share on other sites

Nu speele pat us easy ir pagruuta story line tikai minimaali atshkjiras no filmas var shaudiities griezt lodes slow motion taisiit utt. grafiskais ir ljoti skaists humors arii ir iekljauts bosi nav sevishkji gruuti vismaz uz easy var sleepties aiz kasteem ripot un visaadus trikus taisiit :) speeles laikaa var redzeet kodus kas sastaav no 0 1 0 1 1 0 1 kaukaa taa un tos kad ievada var atveert close combat mode un headshot mode piemeeram tev misijas noteiktajaa briidii jaaizdara tik un tik hedshoti vai knife killi :) aaa un var atvert arii citus vecishus :) P.S. sorz ka nav pieturziimes esmu paaraak stulbs lai vinjas izmantotu :superlol:

Edited by R3d.L1ne
Link to comment
Share on other sites

Veikalu plauktiņos nēesu manījis viņu vēl pagaidām, vispār vajag pierunāt kādu draugu, lai nokačā un iedod paspēlēt man.

minOrity, runājot par to 4x spēles iziešanu. Es Crysis esmu izgājis 5reizes pēc kārtas, C:Warhead 3reizes pēc kārtas, jo spēle patiešām bija laba, (tajā laikā (2007.gads)) tādeļ ja Wanted spēle būs tik pat ideāla kā filma tad kaut 10reizes iešu viņu.

:pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

mhm, es tavā vietā čist nepirktu "prašol vibrasil" tipa spēles, cik ilgi un cik reizes tu viņu varēsi iet cauri? labāk pērc multiplayer tipa spēles (piemēram cs, vai tf2 utt) un spēlē kamēr pirksti līki paliks.

Edited by alexx92
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Somebody else? Please, tell me youre's opinion about this fuckin' sweet game?

Tā vēl nēēsu nopircis to spēli, jo ir tik daži lati man, pēdējie. Un tērēt uz parastu spēli negribās. Protams ja šī spēle nav epic, un tūlīt miljardi cilvēku sāks spēlēt viņu.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...