Jump to content
GIGN Forum

Ps Masteri Sarosās

mader
 Share

Recommended Posts

Tвtad lieta tвda ... Vзlos lai jыs varзtu kвrtзjo reizi izpausties un parвdоt savu PS mвku ...

Matei rоkoju 50 gadu svinоbas un ir nepieciрams izstrвdвt ielыgumu... tвtad noteiktas tзmas nav ... Tikai nekвdus melnos stilus nepiekopjam ... vajadzзtu bыt krвsainam un jauki bыtu piemest klвt ko no latvju rakstiem ... + atstвt kвdu vietu tekstam + atstвt vietu kur iemest karti kв nokпыt uz pasвkumu ... bыs laiciтр tad aєо iemetоsu karti lai var uzreiz iekombinзt ... kautkв tв ... vзlu veiksmi ...

Рeit ir daюi piemзriтi ja nezinat kв mзdz izskatоties ielыgums ...

vзl mazliet

+ protams tiks augstu vзrtзta origionalitвte ... + ir piejams krвsainais printeris takв krвsas ar var likt klвt + nebыtu prtams ar krвsвm jaaizraujas, jo bыs man jвprintз vairumв ...

+ paрu failu bыtu velams nepвrkonvertзt uzreiz JPG formвtв, jo tekstu vзlзtos tomзr rediмзt utt utt ...

labakajam lieku pвris aliтus ...

[Offtopic]

Sametis šito visur kur esi ^^

[/offtopic]

Tavā vietā es vienkārši paņemtu klausuli pie auss un pakontaktētos ar čaļiem kuri sajēdz PS un lieta būtu atrisināta. Man tā smadzen sak, ka mūsdienās visi par čerpaku uztaisīs ko vien māk ^___^

Btw, ja tā globāli šauj, tad arīdzan nekādu lielo piķi jau neplēš, moš max. 15Ls.. Bet ko zin, moš maks ir pa šauru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...