Pezvestite Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Sveicinati !! Es it ka veletos dabut paris teisibas uz gign servera!Speleju es uz gign serevra pedeja laika itin biezi un ceru ka kads mani ir pamanijis!! Ceru uz jusu atsaucibu !! Plizz bez flood rakstat postus pie lietas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Recomendeeju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATILDE Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Hmm... Kaut ko jau var iedot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Ja tas kaut ko dod tad varu pateikt ka paziistu vinju dziive - dzeks nav no tiem taka ar galvu viss norm un mazinjs jau it ka ari nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Es zinu ka man te nav jaaraxta bet es rekomendeeju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Me arii rekomendee !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Champion noaac savu riteni un neziimejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Nu taa... So dzekui es paziistu real life - normaals kekss, spele katru dienu(ja ir iespejams) skills augsts,tikai tas niks bet nikam nav noziimes, katraa zinjaa admins buutu labs! ...bet protams tas ko es saku vai domaaju maz vai kadam interesee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 aToss tas nav mans ritens !! Man vins ieatikaas tapeec es ari uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pezvestite Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 Plizz bez flood !! Rakstat konkretas lietas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Nu i itkaa norm speeleerajs norm cilveeks peec idejas arii norm.. Hujnas vinjs netaisiitu (es vismaz taa domaaju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Rec (labs players) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pezvestite Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 Nu gaidam vel tikai worma viedokli !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Nu gaidam vel tikai worma viedokli !!!!!!!! miegs naak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pezvestite Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 Ne nu ja man ari miegs nak !!! Bet kautko konkretaku taka vajadzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1ke- Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Nu taa esmu vinju redzeejis , izskataas ka dzekinjas ar speeli viss ok .... liekas , kad arii labi speelee .Es teiktu recomendet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pezvestite Posted August 29, 2003 Author Report Share Posted August 29, 2003 Nus kas ta te daras !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 NU shim veciitim es dodu savu REC. Normaals speeleetaajs. Vismaz neozh peec siikaa. Esmu kopaa vairaakas naktis speeleejis ar vinju kopaa un liekas sakariigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 es tipa rekomendeeju tas arii viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pezvestite Posted August 30, 2003 Author Report Share Posted August 30, 2003 Hmm nu itka seit jua loti daudz cilveki ir izteikusi savas domas taja starpa ari GIGN memberi,bet gala lemumu ka nevaru sagaidit ta nevaru !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 31, 2003 Report Share Posted August 31, 2003 Saprotiet vienu - ir ljoti daudz labu speeleetaaju, kurus paziistu reaalaa utt. utp. BET tas nenoziimee , ka es viniem visiem dodu admintiesiibas... ! un tu Pezhveste jau ZB esi ar savu diedeleeshanu un uzbaaziibu !! Pieshkirtas dazhas admintiesiibas ! Pezhveste, bet piefiksee vienu - ja zem tava nicka nevietaa tiks izmantotas adminkomandas, lidosi no adminu saraksta tikai taa!!! Kaapeec es taa saku ? Taapeec, ka man ir info, ka tu speelee no vienas un taas pashas vietas kur DeaDly, un man ir zinaams kas tika dariits ar [Ex-Scalpo] admintiesiibaam ... . Atkaartoshu veelreiz - neskaidriibu gadiijumaa paskaidrojumi prasiiti netiks ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now