Jump to content
GIGN Forum

M1ke-

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

M1ke-'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. cilveeks vo vo !!! Klau cilveeks kaadreiz CW pret ajk sarunaasim ok !!
  2. u re , Hainy`s atkal atrod iistos vaardus , man pat nav bekas jaasaka tnx Hainy ......... Es tikai gaidu atbildi no worma pashalik !!
  3. Hainy tu vienmeer atrodi iistos vaardus , un ko tu teiktu par slotu man ?Nu slimotaaj saki
  4. Nu nez nez , ok me brauc uz riiigu un tad kautko vareeshu teikt ... bb peec 5 h )))0)))))
  5. Tu ta aman vienmeer atceert , bet taa jau normaals cans .Nu ja katru reizi taa , tad gan vairs nav forshi !! Tu vienkaarshi ta man vienmeer atceert un tas man nepatiik , bet taa jau normaas 4uda esi !!
  6. yo DuH nu vot zini kautko jau paliidzeeju , bet nezinu , vai tas bija tik svariigi lai dabuutu.Nu , bet kaapeec lai nepameegginu )))))0.Macho es zinu , ka es tev jau zb , bet taapeec jau esu kaiteeklis !!!!!!
  7. Nu taaa thats me kaiteeklis , ja kaads man te zin !! Es cereetu uz juusu atsauciibu un juus man vareetu pieskirt free slotu uz sho te pashu niku ... Kaa jau worm mineeja vinsh dod free slotu tiem , kas vinjam vai kaadam citam ir kautnedaudz paliidzeejushi , WORM it kaa jau es paliidzeeju , ja tev taa liekas , ja neee tad me atkal izgaazaas :PPPPP Ceru uz atsauciibu !!! plz atbildat tikai aaqtri un iisi !!!
  8. Pilniigi piekriitu , paskaties IP. Senx betuskin un ko tu saki par manu velmi !!
  9. Vecais kaiteeklis atkal nopuushaas , atkal nekaaa.No seerijas jaaiet guleet neveicaas kaarteejos reize .Domaaju kad es pietiekami ilgi speeleeju gignaa , un jeedzu kas jada un kaa jaadara, bet atkal 4uss ......Padomaajiet kaartiigi nbuutu tak slikti .Un man nepatiik taaa kaa shodien aztec bija CT visu laiku vinn un es redzu spectatoros gaida cilveeki , diez kaapeec - lai tiktu pie zaudeetaajiem (diez vai) Taapeec es paargaaju un muusu team vineeja ..... u.t!!Au au esmu invaliidz ......:PPPPPPPPPPPP
  10. Hi visiem kas mani zin ar sho niku un ar kaiteeklis un ar eXpress :: fps niku.Taa es gribeetuluugt lai paaraak neapspriezzat visu bet vienkaarshi rec - antirec.Veeleetos buut admins tapeec bleg , loli , boti :PPPPP.Nu labi pa nopietnam. 1)Gribeetu dabuut uz servera adminu , jo TK man ljoti nepatiik pret mani!!!un maniem draugiem!! 2)Veel man nepatiik tas , kad biezhi vien peec pirmaa raunda neuztaisa sv_restartound !!! kaa tas ir paredzeets 3)Man ljoti neptiik tas kad admini bez teikshanas nomaina mapi uz pienjemsim aztec ...... (atspeeleets) 4)Vispirms vajag vismaz voti , vai pabriidinaashanu!! 5)Un vel man ljoti traucee tas kad visu laiku kaads lietu aspeak (Yes sir ! Yes sir ! Yes sir!......u.t Zinu juus mani noteikti atcereesieties peec ieprieksheejaas reizes , kad luudzu , bet tas bija sen.Speeleeju gignaa biezhi , bez lielaam izlaishanaam P.Un domaaju , kad gignaa esmu speleejis ljoti ilgi , kopsh cs2.gign.lv laikiem. Karo4e padomaajiet - speeleet maaku!!! Kas ir pats galvanais , kad maaku speeleet.
  11. Pilniigi un galiigi piekriitu tev worm , mums ar bija servers , tik izjuka .Man bija apmeeeram taaa katrs otrais e-mail vai irca chatotaajs , jautaaja par tiesiibaaam.Besii jau tas man aaraaa.Bet tomeer laba manta ir tiesiibas :PPPPPPPPPPPPPP.
  12. Worm zini , kas pa lietu slots ir laba liet , bet nevajag paaraak daudz slotu tad buus par traku.Apmeeram taaa Dropet reservetion slot is coming!Pasham man jau ari gribeeto , bet saprotu pats....Tas ir tikai mans spriedums (kas par daudz tas par skaadi)!!!!!!!
  13. Nu taa esmu vinju redzeejis , izskataas ka dzekinjas ar speeli viss ok .... liekas , kad arii labi speelee .Es teiktu recomendet
×
×
  • Create New...