rusty Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) kāds ir spēlējis? kas līdzīgs gta tikai manuprāt dahuja labāks storijs. mby grafika nav tā ideālāka mašīnām, bet kill's all rock. šeit kickass trailers: es tiko kādas 3 h nodragāju. bišk iesēdās, bet vismaz tagat saprotu kas un kā. forši, ka tev ik pa laikam kādi lielie pipari jāatvāc noteiktos veidos savādāk mission fail un jāgaida nākamā reize. pietam visi krutie oldschool autiņi utt ar ir Edited April 22, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 man patik, bet nu taka man raustas, es tiko lidz 2pilsetas beigam un beidzu spelet, jo parak daudz enemy nak virsu un ar tadiem lagiem no real kko izdariit.... da best kad ciitu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Spēle ir ļoti vienmuļa un vienveidīga - pievāc sev reketus un novāc pretējo mafju svarīgos čaļus + saistība ar filmu tur ir pielīdzināma nullei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 yea. ar esmu otrajā pilsētā. var just, ka mazliet apnīk, bet nu paspēlēt var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 fuckin ei... bļa man tiko piegriezās. tā pisos un savācu sev čutna visu floridu. palika tur kautkādi 3 striptīzklubi...tad aizgāju papildīt main quest un nax tur iekš story abas puses sapišas un zaudēju gandrīz visu... 10 hrs well played... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 tape vaiga iet questus, kad jamauc uz kadu jaunu pilseetu, tad nem un iekaro visu ))) anyway jakas tev var savakt ipasumus ja tu taja pilseta ari netuse.... btw kads nezina cik tur isti pilseetas vsp ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 bļad muha. es pievācu visu pilsētu izņemot striptīzķēdi. kad pildiji quest tur tu sapisies ar citu gankster-ģimeni un sākas karš un tev vnk uzreiz atņem lielāko daļu dumb ass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 es kaut kad sen spēlēju. ja aizrajujās tad ir forši. Bet grafika sako, jo tā spēle ir taisīta priekš consolēm, un tāpēc varoņa vadība arī ir līdzīgi kā konsolēm. Ir mazliet jocīgi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now