*jancis38* Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Spēlēju spēli. Pēkšņi kāds raksta @ skype, un tad rādās tas mazais lodziņš, labajā pusē. Diemžēl es šo ziņu nespēju izlasīt, jo tas lodziņš visu laiku mirgo, un ziņu izlasīt vispār nav iespējams. Vai ir iespējams kaut kā izdarīt, ka spēles laikā, tas lodziņš rādās normāli, nemirgojot. Tā, lai to var izlasīt spēles laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OuTsOo Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Pēkšņi kāds raksta @ skype, un tad rādās tas mazais lodziņš, labajā pusē. Diemžēl es šo ziņu nespēju izlasīt, jo tas lodziņš visu laiku mirgo, un ziņu izlasīt vispār nav iespējams. Vai ir iespējams kaut kā izdarīt, ka spēles laikā, tas lodziņš rādās normāli, nemirgojot. Tā, lai to var izlasīt spēles laikā. Parādi skrīnu,un pateikšu tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonDj Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tev vnk pc pa vāju, tpc neuzrāda līdz galam, uzliec skypam prioritāti augstāku un visam vajadzētu iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 man tas pats domā ar AMD 3200+ 1gb 256mb video nepietiek ? man arī viņš spēļu laikā mirgo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now